vrijdag 13 mei 2011

shit happends

een nieuwe header, een artikel met super veel leuke reacties over de zomervakantie .. it's all gone en ik baal echt als een steker.
maar ik heb al rond gekeken en volgens mij was ik niet de enige met dit probleem, dus let maar niet op me layout van dit moment ik ga zometeen nog even druk aan een andere werken want ik had die andere gisteren op school gemaakt en niet op m'n usb gezet dom.
verder had ik nog een post van m'n roomtour voor jullie klaar staan maar die houden jullie nog te goed die zal aan het einde van het weekend denk ik wel online komen :)
maar goed naast als het slechte haha ook wat leuke dingetjes, ik ben vandaag even naar Rotterdam geweest omdat ik voor een nieuwe spijkerbroek wilde kijken niet dat ik met een spijkerbroek thuis kwam maar met een paar andere dingetjes.
inmiddels is mijn artikel over de zomervakantie ineens vanuit het niets terug op m'n blog gekomen & heb ik de header weer verandert .. alleen is de kwaliteit even naar 3% gegaan ofzo haha maar daar ga ik morgen even wat aan doen.
Nagellak €1 - by Villa / Ring €5 by Villa / Beyonce Heat € 22,95 by Douglas

3 opmerkingen:

 1. nice nailcolor & love youre blog!
  I'm following now!
  wanna follow me?
  love,xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat geurtje lijkt mij heerlijk.
  Leuke dingen!
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had daar ook last van, zo vervelend! Ben ook reactie's en berichtjes kwijt... huil!
  Maar leuke blog, zal zo even meedoen aan je give away! Lijkt mij ook leuk om te doen bij 40 volgers (duurt nog even).
  Volg je terug?
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen