vrijdag 11 maart 2011

Week 1 - Introduce Yourself

Week 1 – Introduce yourself
Ooit zo’n zeventien jaar geleden kwam ik om het hoekje kijken, 28 juni 1993 in Zwijndrecht was de dag dat ik ter wereld kwam, op die dag kreeg ik de naam; Amy van Reede.
Het eerste kind, kleinkind, nichtje dus aandacht kreeg ik genoeg zo nam me oom me overal mee naar toe waar die maar kon en me opa en oma’s waren er ook heel veel voor me en natuurlijk me ouders, ik was het eerste kind dus dat is natuurlijk geweldig dan voor ouders.
Toen ik denk ik net twee jaar oud was kreeg ik er een broertje bij die de naam ‘’Boy’’ kreeg, een hele aparte naam natuurlijk maar goed me ouders vonden het blijkbaar iets hebben ?
Het leven ging verder, ik ging naar de peuterspeelzaal toen ik denk ik drie jaar was en in 1996 kreeg ik er nog een broertje bij met de naam ‘’Craig ‘’ dus we hebben hier thuis het ABC rond lopen! :)
Net zoals ieder kind ging ik naar de basisschool, toen het tijd was om naar groep drie te gaan werd onze basisschool gesloopt en moesten we naar een andere we zijn wel met z’n alle naar dezelfde gegaan dus me vriendinnetjes gingen allemaal mee.
In groep 4 werd ik getest op dyslexie, waaruit bleek dat ik het ook echt had en nu nog steeds hoor maar minder erg als toen, me moeder vertelde pas nog toen ik hoorde dat ik dyslexie had dat ik dacht dat ik geopereerd moest worden.. weird!
Na 8 jaar op de basisschool te hebben gezeten ging ik naar de middelbare school, het Farelcollege in Ridderkerk daar ging ik het naar het VMBO-Kader, super veel nieuwe vrienden gemaakt in die tijd sommige zie ik nu soms nog het is wel jammer dat zulke vriendschappen verwateren omdat je na vier jaar allemaal een andere kant op gaat maar goed het waren geweldige jaren met de mensen die ik daar had, na vier jaar haalde ik mijn diploma maar net maar blij dat ik toen was.
Ik ben toen de opleiding SPW gaan volgen de vraag is nu nog steeds, waarom die opleiding ? zelf heb ik daar maar een antwoord op, bang om voor mezelf iets te kiezen dus ik blijf maar bij mijn vriendinnen hangen heel stom natuurlijk, doe dat daarom ook nooit!
Ik heb deze opleiding 1 jaar gevolgd en daarna toch echt mijn eigen kant opgegaan en nu ben ik begin september 2011 begonnen aan de studie grafisch vormgever, echt iets waar ik me in thuis voel.
Verder doe ik natuurlijk ook nog aan sporten, ik ben door mijn toenmalige beste vriendinnetje der mee begonnen en dat was toen ik 6 jaar was en nu 11 jaar later korfbal ik nog steeds met heel veel plezier door er hard voor te werken kom je echt vanzelf wel in het team terecht dat je altijd wilde ik heb het nu zelf ook meegemaakt een aantal weken geleden is het bij mij namelijk gebeurt, ik heb ook nog zo’n 3 jaar aan streetdance gedaan was echt met een hele leuke groep, we deden niet mee aan wedstrijden ofzo maar optredens zoals bij de cool cat & sps superstar zaten der voor ons wel in.
Ik denk dat dit het wel zo’n beetje was, de andere dingen die je nog over me te weten krijgt lees je vanzelf in een van de volgende blogs.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden & de andere blogs ook gaan lezen! :)
5 opmerkingen:

 1. awwwh. <'3. wat was je vroeger schattig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk stukje! en wat een cute meisje was je ! :D

  x Sabrina

  http://vitalitijd.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke post! en wat een schattige foto's zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk!
  Jullie hebben echt mooie namen zeg!
  en leuke foto's! (:

  BeantwoordenVerwijderen