vrijdag 30 maart 2012

Nails | NYC & Catrice

De nagellakmerken komen allemaal weer met nieuwe kleurtjes, allemaal voor de zomer natuurlijk. Zo had ik al een tijdje twee kleurtjes op het oog die ik graag wilde toevoegen aan mijn collectie.
Met het ene merk heb ik wat meer ervaring dan met het andere, maar ik vind ze alle twee super fijn!
Vandaag laat ik deze twee kleurtjes aan jullie zien.
We beginnen met 253 Mint Macaroon van NYC, dit kleurtje hebben jullie vast wel op veel blogs voorbij zien komen, ik dus ook. Ik vind het kleurtje echt super leuk voor de zomer, dus voor €2,99 nam ik hem mee bij de Kruidvat en heb hem gelijk uitgeprobeerd. Na 2 laagjes zit deze mooie kleur op mijn nagels helemaal dekkend! Echt een aanrader.
Van dit kleurtje wordt je toch gewoon vrolijk? Ik in ieder geval wel, dit is namelijk 830 Salmon & Garfunkel van Catrice. Ach wie kent de kwaliteit van Catrice niet ? Voor €2,50 heb je een prima dekkend lakje, ook al moet ik eerlijk zijn er staat op de verpakking dat het maar twee laagjes nodig heeft maar ik heb er echt wel 4 moeten gebruiken? Of ligt dit aan mij!
Wat vind jij echt zomerse kleurtjes?
Liefs, Amy

5 opmerkingen:

 1. Mooie lakjes, Mint Macaroon heb ik ook. Ik vind lichtroze en lila leuke zomerse kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die laatste heb ik ook, echt een leuke zomers kleurtje vind ik. Ik heb ook een lichtgele, en een felblauwe. Ook erg zomers! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eerste vind ik erg mooi!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen