donderdag 17 februari 2011

They never cried the tears you made me cry

ik hou van de zon, serieus het lijkt echt net lente zo :)
maar goed ik moest natuurlijk vandaag ook gewoon weer naar school nou is de donderdag nooit zo'n ramp bij mij lekker van half negen tot kwart voor twaalf.
daarna lekker naar huis gegaan bij de bus in het zonnetje staan te wachten, de zon maakt het toch minder erg om op de bus te wachten haha.
thuis nog even lekker met mams naar de winkels geweest nog een nieuwe spijkerbroek & shirtje gehad de broek was eerst €100,- en ik heb hem nu voor €30,- en het shirtje was €25,- en nu lekker €9,- en ik moet morgen echt terug van ik heb een leuk spijker blouse/jurkje gezien voor maar €12,- en die moet ik echt hebben.
rond vijf uur weer naar de sporthal me lieve kindertjes trainen gegeven en om zeven uur moest ik zelf trainen .. aan het einde nog even een nieuwtje ik ben vandaag overgezet naar de A1 ik zat eerst in de A2 maar omdat er iemand uit de A1 naar een ander team is zit ik nu in de A1, super leuk natuurlijk wel een tempotje hoger maar goed heb het der voor over!
hoe was jullie dag ? xxxx

Vitesse A1 - Sagitta A1 // the yellow one is me (:

2 opmerkingen:

  1. de zon maakt echt alles goed inderdaad haha (:
    en wat een mooie titel! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was gisteren inderdaad heerlijk weer, vandaag daarin tegen helaas niet. En wat een uitverkoopjes zeg, wil ik ook wel haha!

    BeantwoordenVerwijderen