woensdag 13 juni 2012

The Body Shop | Outlet Roermond

Tijd geleden ben ik naar de outlet in Roermond geweest, en daar hebben de ook een outlet shop van de The Body Shop. Eigenlijk wilde ik gewoon naar die outlet voor The Body Shop. Nou goed na een reis van ongeveer twee uur met de trein. The Body Shop outlet, daar vind je producten die uit de normale winkels zijn. Zoals oude kerst collectie's, en natuurlijk veel meer.

Zoals ik het altijd noem '' Een puf spons " heerlijk voor onder de douche! Deze koste ook maar €1,- en ik had er nog nooit een van The Body Shop gehad. Dus een leuke prijs om zoiets uit te proberen.
Toen ik in de outlet was, was mijn eigen handcrème bijna op. Een goede reden dus om een nieuwe te kopen, en dat ik ook. Volgens mij is dit een handcrème van de kerst collectie van vorig jaar en hij heeft nog eens een heerlijke vanille geur. Hij koste nu ook maar €2,-
De body scrub komt ook uit de kerst collectie, maar wat maakt het uit. Een scrub met een lekkere sinaasappel geur en voor €4,- nam ik deze dus mee. Het is een kleine verpakking wat natuurlijk handig is om zo mee op vakantie te nemen. Al zeg ik het zelf.
Als laatste nog een lekkere grote make-up tas, het is geen toilet tas daar is die net iets te klein voor.  Maar omdat ik sinds kort een nieuw kwastenset heb, en geen zin heb om al die kwasten mee te nemen als ik ergens ga slapen of iets. Mijn andere make-up tasje is net iets te klein voor de kwasten. Dus nam ik deze mee voor ook maar €4,-.

Ben jij al wel eens bij de outlet geweest in Roermond?
Liefs, Amy

7 opmerkingen:

 1. Ben er nog nooit geweest, maar nu wil ik er wel heen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik wilde er altijd al een keer heen, je hebt leuke dingen gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, lijkt me gaaf om daar heen te gaan. Meerdere winkels zouden wel zo iets mogen verkopen hoor, al die LE en zo. :') Heb trouwens je pakketje binnen gekregen, dankjewel hè! Echt zo leuk is het hihi. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er nog nooit geweest omdat het voor mij praktisch onbereikbaar is, maar ik wil er zo graag eens een keertje naartoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor! Ik ben er nog nooit geweest, moet ook maar eens!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben er ook nog nooit geweest. Leuk setje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen