zaterdag 29 oktober 2011

NOTD || Essence 73 Replay

Als het om nagellak gaat blijft Essence een van mijn lievelingsmerken. Daarom laat ik vandaag een Essence nagellakje aan jullie zien. Dit lakje heb ik gekregen voor mijn verjaardag en ik vind hem vooral zo leuk omdat het kleurtje zo apart is. Jammer genoeg weet ik alleen niet met wat voor kleding ik hem moet combineren. Natuurlijk blijft het lakje leuk genoeg om aan jullie te laten zien.
Iedereen weet wel hoe de lakjes lakken & hoelang ze ongeveer blijven zitten. Ik moet wel toegeven dat ik dit kleurtje alleen heb aangebracht om er foto’s te maken. Daarna heb ik hem direct weer van mijn nagels afgehaald, maar ik heb meer van dit soort lakjes dus weet wel hoelang ze blijven zitten. Ik moet er wel bij zeggen dat ik de lakjes van Essence niet heel lang vind blijven zitten maar op mijn teennagels weer wel.

Wat vinden jullie van dit kleurtje ?
Liefs, Amy

vrijdag 28 oktober 2011

H&M Wishlist || Oktober 2011

Zodra het weer maar een klein beetje verandert wil ik mijn kleding kast alweer aanvullen met nieuwe kleding. Helaas hangt mijn kast nu nog prop vol met kleding van vorig jaar waar ik maar geen afscheid van kan nemen. Toch moet ik dit binnenkort echt wel eens gaan doen, want ik heb al weer genoeg nieuwe dingetjes gezien. Ik heb een kleine wishlist bij onder andere H&M maar ook nog een aantal andere winkels die jullie binnenkort ook nog voorbij zien gaan komen. Vandaag eerst mijn wishlisht van de H&M
Collage's maken blijft een kunst, hebben jullie al leuke dingen gespot op de website of in de winkel?

Liefs, Amy

donderdag 27 oktober 2011

Rimmel London; Day 2 Night Mascara

Zonder mascara ga ik meestal de deur niet uit. Andere make-up producten kan ik nog wel zonder, maar met mascara zie ik er meestal al een stukje frisser uit. Laatst kocht ik op de beautygloss party een nieuwe mascara van Rimmel Londen waar ik maar €5 voor hoefde te betalen. Ik wilde al dolgraag de 2 in 1 mascara van Essence maar deze is ook al rond de €3 dus waarom zou je die van Rimmel London dan niet voor €5 meenemen.
Het eerste borsteltje is bedoelt voor gewoon overdag, bijvoorbeeld als je naar school of naar je werk gaat. Het is dus niet too much, maar gewoon een natuurlijke uitstraling geeft dit borsteltje zeker en het creëert een lange lengte met je wimpers. Ik kan je vertellen dat mijn wimpers er inderdaad ook langer door worden.
En het tweede borsteltje creëert de volume die ik persoonlijk zal gebruiken als ik een avondje weg ga anders vind ik het weer te veel worden. Hij maakt inderdaad een mooi volume op je wimpers.
Wat vinden jullie van deze mascara?
Liefs, Amy

woensdag 26 oktober 2011

Parijs 2011

Ik ben inmiddels al weer een klein weekje terug uit Parijs. Ik heb jullie alleen nog steeds niks verteld of laten zien over mijn daagjes daar. Ik kan natuurlijk een heel uitgebreid verslag gaan typen maar het lijkt me heel erg leuk om jullie gewoon foto’s te laten zien. Het zullen er dus best wel veel worden maar hopelijk vinden jullie het leuk om te zien. Ik heb in ieder geval super dagen in Parijs gehad.
Liefs, Amy

maandag 24 oktober 2011

Beautygloss Party - Goodiebag

Vandaag weer een filmpje, namelijk de inhoud van de goodbiebag van de Beautygloss Party. Het is helaas niet om het filmpje een beetje te bewerken, want in elk programma dat ik hem maar opende hoorde je alleen maar het geluid en zag je geen beeld, hopelijk vinden jullie het alsnog leuk om te zien.
Liefs, Amy

vrijdag 21 oktober 2011

Wie ben jij?

Ik vertel nu eigenlijk wel altijd heel leuk wie ik ben en wat ik doe in het dagelijks leven, maar nu lijkt het mij ook leuk om van jullie te weten wat jullie nou eigenlijk in het dagelijks leven doen, enzovoort. Ik heb daarom voor jullie een aantal vraagjes bedacht die jullie misschien wel even leuk vinden om in te vullen, want het lijkt me echt leuk om jullie reacties te lezen. Natuurlijk snap ik het als je niet op alle vragen een antwoord wilt geven.

















- Wat is je naam ?
- Wat is je leeftijd ?
- Waar woon je ?
- Wat voor opleiding/werk doe je ?
- Wat zijn je hobby’s ?
- Hoe ben je hier terecht gekomen ?

Dus kom maar op, ik kan niet wachten om jullie reacties te lezen.
Liefs, Amy

donderdag 20 oktober 2011

Durf jij het? Rode lipstick

Rode lipstick, ja je moet het maar durven en het moet je maar staan. Zo zijn een aantal meiden echt helemaal gek van die kleur op je lippen. Zelf weet ik het zo net nog niet. Ik kocht twee maanden geleden mijn eerste rode lipstick en ik denk ook dat het voor mij de laatste is. Gewoon omdat ik simpelweg te onzeker ben met deze kleur op mijn lippen.
Wat vinden jullie er nou eigenlijk van ? Ik vind het bij mijzelf eigenlijk een beetje too much, maar dat komt meer omdat ik het niet echt bij mezelf ben gewend. Vorige week heb ik voor de tweede keer ooit de lipstick op mijn lippen aanbracht en toch was het er weer snel vanaf omdat ik te onzeker ben en mijn huis echt niet uit durf met deze kleur.


Wat vinden jullie er van ? Hot or Not ?
Liefs, Amy

woensdag 19 oktober 2011

Make-up mee naar Parijs

Natuurlijk neem ik niet tassen vol met make-up mee naar Parijs, maar ik neem wel een aantal dingetjes mee. Ik voel me er gewoon zekerder bij als ik make-up op mijn gezicht heb. Ik heb daarom een klein tasje uitgezocht waar ik een aantal make-up spulletjes in doe en dat laat ik vandaag aan jullie zien.
Het tasje zagen jullie al in een shoplog voorbij komen. In dit tasje heb ik dus de make-up gedaan die ik mee heb genomen naar Parijs en alles past er gewoon in. Hij ziet er klein uit, maar van binnen is die toch nog best wel groot.
Blush van Miss Sporty – Compact Powder van Sephora – Foundation van Sephora – Primer van Sephora
Oogschaduw van Essence – Oogschaduw van Gosh
Mascara van Catrice – Mascara van Rimmel London – Mascara van Sephora
Blush Kwast van Essence – Powder Brush van Essence – Wat kwastjes van Claire’s

Ik kon echt niet kiezen welke mascara ik mee wilde nemen en heb daarom maar mijn 3 favorieten uitgekozen. Puur het aantal make-up producten zijn er maar 10 wat ik persoonlijk niet heel erg veel vind.
Liefs, Amy

dinsdag 18 oktober 2011

Paris, Here i come

Vanmorgen ben ik samen met mijn vriend naar Parijs vertrokken waar we blijven tot donderdag avond. Een tijdje geleden vertelde ik al dat ik een paar daagjes Parijs van mij vriend had gekregen omdat we twee jaar samen waren. Echt super lief natuurlijk en iets wat ik nooit verwacht had. Ik kan echt niet wachten om gewoon een aantal daagjes rond te hangen in Parijs en helemaal nergens aan te hoeven denken. Gewoon gezellig samen.
We blijven twee nachtjes in een hotel slapen, en ik heb dus geen flauw idee in welk hotel want dat mag ik nog niet weten, flauw he ? Hij weet ook dat ik er niet tegen kan dat ik het niet mag weten en ik heb dus van alles geprobeerd om er alsnog achter te komen, maar vanmiddag zal ik het vanzelf wel zien. Natuurlijk ga ik genoeg foto’s maken en hopelijk hele mooie want ik mag de Nikon D5000 van mijn ouders meenemen, wat ik echt super gaaf vind. Jullie krijgen natuurlijk ook foto’s te zien.
Mijn blogs hoeven jullie niet te missen, ik heb er genoeg vooruit gepland voor jullie zodat er bijna elke dag wel weer iets online staat. En wie weet update ik vanuit Parijs alvast wat foto’s en anders bewaar ik ze gewoon voor als ik weer lekker terug ben. Allemaal een hele fijne herfstvakantie.

Liefs, Amy

maandag 17 oktober 2011

Catrice - Up In The Air

Vandaag weer een nagellakje! Ookal lijkt het wel of mijn nagellak kunsten steeds meer achteruit gaan, ik blijf het leuk vinden om mijn nagels een leuk kleurtje te geven. Daarna natuurlijk even op de foto zetten en er een leuke post van maken. Oefening baart kunst toch? Zoals ze zeggen.


















Catrice Up In The Air, wie kent de kleurtjes van Catrice niet. Ik heb er zeker wel de meeste lakjes van in mijn stash. Gewoon omdat ik simpelweg de kleurtjes super leuk vind & ze heel erg fijn vindt lakken. Natuurlijk is ook de prijs van €2,50 erg fijn. Iedereen weet wel hoe de lakjes van Catrice zijn, ze blijven een aantal dagen goed zitten, maar gaan dan toch wel chippen. Maargoed dat gebeurt natuurlijk ook wel voor die prijs. Al met al vind ik het super fijne lakjes.



















Omdat ik eigenlijk bijna nooit mijn crackle lakjes gebruik, heb ik hem nu weer even tevoorschijn gehaald. Eigenlijk vind ik het heel erg leuk staan bij dit kleurtje, ik wil daarom vaker de crackle lakjes in mijn stash gaan gebruiken. Wat vinden jullie er van ?

Liefs, Amy

zondag 16 oktober 2011

Shoplog; 14 Oktober 2011

Een paar daagjes weg gaan betekent dat ik vaak nog even wat dingetjes moet halen in de winkel, zoals wattenschijfjes om mijn make-up te verwijderen. Dit keer kwam ik met iets meer spullen thuis omdat mijn moeder in de kortingsbakken stond te grabbelen en er spulletjes uithaalde die ik misschien wel wilde hebben. Echt super lief dat ik die dingen van haar kreeg.
Zo lag de oude limited edition van Essence Natvent Urista in de kortingsbakken en alles was maar voor €1, echt super goedkoop dus. Er lag gewoon van alles zoveel! Ook nog nagellakjes, maar daar had ik zoveel slechts over gelezen dat ik die maar heb laten liggen. Wel kreeg ik de blush stain die ik op veel beautyblogs voorbij heb zien komen. Ook kreeg ik een oogschaduw in de kleur 02 Mother Earth Is Watching You, echt een super mooie kleur met heel veel glinsters erin. Omdat de nagellakjes tegen vielen kreeg ik nog Nail Fashion Stickers die ik altijd al eens uit wilde proberen. Die in het normale assortiment van Essence zitten vallen me altijd tegen, maar deze vond ik echt super leuk. Al deze dingetjes kosten maar €1 omdat het natuurlijk een oude limited edition is.
Ik heb ook nog een nieuwe Compact Powder van Catrice gekregen, omdat mijn huidige powder van Sephora toch een beetje tegen valt. Ik heb hem denk ik in een te lichte kleur genomen, maar die kan ik dus weer goed bewaren voor de zomer. Deze Compact Powder heb ik al eerder gehad en vond ik echt super fijn, daarom heb ik hem opnieuw meegenomen voor €3,99.
Natuurlijk heb ik ook wat dingen zelf moeten betalen. Zo wilde ik graag een nieuw handig make-up tasje die ik mee kan nemen als ik bijvoorbeeld op vakantie ga. Deze heb ik bij de hema gevonden voor €5,95. Hij is wel een beetje aan de dure kant, maar de kleinere make-up tasjes zijn net weer te klein. Verder kocht ik nog wat wattenschijfjes & wattenstaafjes die ik in mijn toilettas wil doen.

Liefs, Amy

zaterdag 15 oktober 2011

10 dingen die mij gelukkig maken.

Eigenlijk heel iets anders dan nagellak of iets dat met beauty te maken heeft. Gewoon heel erg simpel, 10 dingen die mij in een week gelukkig/blij kunnen maken. Ik hoef niet eens lang na te denken over deze dingen, vaak maken de kleinste dingetjes mij al gelukkig genoeg en sommige dingen gebeuren ook al ’s morgens vroeg terwijl ik echt een pest humeur heb. Maar goed, vandaag deel ik deze met jullie.

1. Elke morgen om tien over half acht dezelfde buschauffeur hebben die altijd vrolijk genoeg goedemorgen zegt, me altijd herkent en tenminste niet zo’n chago type is.

2. Op school weer gezellig bij kunnen kletsen met m’n lieve vriendinnetje Kim en weer heel de dag beauty sites bezoeken en ideetjes opdoen voor onze eigen blogs

3. Heerlijk heel de dag whatsappen met vriendje lief over van alles en nog wat. We kunnen het over de stomste dingen ever hebben of gewoon heel erg kinderachtig zijn ( vind het stiekem zelf wel een beetje cute soms )

4. Na een lange schooldag ’s avonds heerlijk even blogs kunnen bekijken en zelf nog wat schrijven. Als het mee zit, zonder huiswerk. Gewoon heerlijk alles even van me opschrijven en verstand op 0 en gaan.

5. Heerlijk even, twee keer per week, een kleine anderhalf uur trainen met een gezellig team & vaak genoeg op zaterdag nog eens een wedstrijd winnen waar we een hele week voor getraind hebben met z’n alle!

6. Weer een uurtje rijles overleeft. Ik mag dan wel niet perfect rijden, maar hé ik heb er nog geen eens 10 lessen op zitten en kan zowat al alles… tenminste, vind ik zelf dan haha.

7. Alle dingen die ik samen doe met mijn lieve vriendje, gewoon een avondje simpel tv kijken op bed of gezellig een dagje ergens naar toe gaan. Alles is gewoon goed als die maar in de buurt is.

8. Samen met vriendinnen wat leuks doen. Gezellig even bijkletsen en gewoon alles aan ze kunnen vertellen, want daar zijn vriendinnen toch voor ?

9. Een keertje lekker langer uit kunnen slapen dan 6:45. Ik heb er echt alles voor over om een klein beetje slaap in te kunnen halen.

10. En natuurlijk last but not least, alle reacties die jullie iedere keer weer achter laten. Echt super lief!

Wat zijn dingen waar jij nou echt gelukkig/blij van wordt ?
Liefs, Amy

vrijdag 14 oktober 2011

Essence; 78 Blue Addicted


Vandaag is hier een review van mijn nieuwe nagellakje genaamd 78 Blue Addicted van Essence. Toen ik hem in de nieuwe collectie zag wist ik al dat ik hem moest hebben. Ik zit alleen nog steeds in mijn shopverbod periode dus dit mocht ik helaas niet. Totdat ik hem afgelopen week van mijn moeder kreeg, wat ik natuurlijk super lief vond.
Ik kon niet wachten om hem op mijn nagels aan te brengen. Na het eerste laagje op mijn nagels viel het al heel erg tegen, hij dekte totaal niet. Het klopt dat lakjes niet in één laag dekken, maar deze was heel erg licht. Nog een laagje der op gaf ook niet veel verbetering wat me dus best wel tegen viel. Snel haalde ik een nagellak tevoorschijn met ongeveer dezelfde kleur, een donkere blauwe kleur van Essence waarvan ik helaas de naam niet meer weet. Nagels weer schoon gemaakt en toen deze kleur aangebracht met daarover 78 Blue Addicted en guess what, het werkt.
Het eindresultaat mag er wel zijn. Ik vind het echt super mooi geworden ook al lukt het niet alleen met 78 Blue Addicted. Een nadeel is wel dat je de glitters er niet al te makkelijk af krijgt dus hier moet je wel wat tijd voor nemen, maar dat is meestal het geval bij glitter nagellak.

Wat vinden jullie van deze nagellak ?
Liefs, Amy

donderdag 13 oktober 2011

Pathe Unlimited Card - September

In Augustus ben ik maar liefst 7 keer naar de film geweest. Dit konden jullie ookal zien in het artikel dat ik schreef over mijn Pathe Unlimited Card. In de maand September heb ik daar weer gebruik van gemaakt, alleen deze maand ben ik maar 4 keer geweest. Nou ja, heb in ieder geval het geld der weer uit gehaald. Vandaag laat ik de films zien waar ik in September naar toe ben geweest & wie weet vindt je ze wel leuk en draaien ze nog steeds in de bioscoop.
Toen ik de trailers zag wist ik het al: ik moest & zal naar deze twee films gaan, hoe dan ook. Volgens mij ben ik er zelfs al in de week dat ze uitkwamen naartoe geweest en ik zou zo nog een keer gaan. Dit zijn films waar ik gewoon echt van hou en ik weet zeker dat jullie zulk soort films ook wel leuk vinden. Klik hier voor de trailer van Crazy, Stuipd, Love & hier voor Friends With Benefits
Ja inderdaad… ik ben naar De Smurfen 3D geweest. Ik wilde hem graag in 3D zien, maar wel in het engels en dat was helaas niet mogelijk. Hij was er wel in 3Dm maar gewoon in het nederlands en ik moet toegeven het 3D effect viel me best wel tegen in deze film. Klik hier voor de trailer. Ook ben ik naar Flypaper geweest omdat mijn vriend die graag wilde zien en ik vond het eigenlijk best wel grappig terwijl ik er echt heel iets anders van had verwacht. Klik hier voor de trailer

Zouden jullie dit volgende maand weer willen zien ?
Liefs, Amy

woensdag 12 oktober 2011

Essence; Purple Diamond

Het heeft even geduurd maar eindelijk laat ik weer eens een nagellakje zien. Waarom het zo lang geduurd heeft ? De foto’s waren elke keer mislukt. Op het schermpje van de camera zagen ze er iedere keer perfect uit, maar op de computer jammer genoeg niet. Maar goed, vandaag heb ik besloten ze gewoon maar online te zetten en wie weet hebben jullie nog wel tips over hoe je mooie nagellak swatches op de foto kan zetten.Purple Diamond is een kleurtje van Essence uit de multi dimension collectie. Ik heb deze voor mijn verjaardag van een vriendin gekregen. Ondanks dat dit lakje erg dik is, dekt het wel fijn in een keer en droogt ook nog eens super snel. Normaal duur dit essence normaal wel iets langer. Het lakje heeft een breed kwastje wat ik persoonlijk wel wat fijner vind werken en is totaal niet streperig.Omdat er nogal wat glitters in zitten zou je denken dat het verwijderen een stuk lastiger gaat, maar na het gebruik van mijn Sephora Express Nail Polish Remover was mijn nagel weer helemaal schoon.

Liefs, Amy

dinsdag 11 oktober 2011

Blogger Of The Month; Bernadet


Vandaag weer een nieuwe blogger of the month: Bernadet van Glorious Ladies, een blog die ze samen met Lotte heeft. Ik volg hun blog eigenlijk al sinds ik mijn eigen blog heb en ik vind hun manier van schrijven is erg fijn om te lezen. Ze zijn ook echt eerlijk over de producten, ze vertellen altijd wat ze er nu eigenlijk echt van vinden. Vandaag leren jullie haar misschien wel een beetje beter kennen.

Waarom ben je begonnen met bloggen ?Ik schreef als klein meisje altijd verhaaltjes op in een schriftje en toen ik de kans kreeg om samen met Lotte te gaan bloggen heb ik die gegrepen. Het schrijven is echt iets wat me tot rust brengt na een lange dag school of stage.
Wat vind je het leukst om over te bloggen ?
Persoonlijke verhalen en reviews. Ik vind het erg leuk om mijn persoonlijke ervaringen in mijn leven te delen met de lezeressen. Maar ook om de producten lekker lang te testen en dan te vertellen wat ik er nou echt van vind.

Hoeveel euro per maand geef je uit aan make-up?Hangt er heel erg van af. Soms zie ik van alles staan maar koop ik uiteindelijk niks. En soms loop ik voor de verveling even de winkel in en kom ik eruit met een buit van 10-20 euro. Ik ben een budget-beautylover dus de merken van Catrice en Essence zitten vaak in het tasje.

Wat voor make-up heb je het meest in je stash ?
Catrice. Ik heb heel veel nagellak van het merk maar ook mascara en oogschaduw, lipproducten en LE’s. Daarna volgen de merken Essence, Maybelinne, Rimmel en O.P.I denk ik wel.

Welke make-up gebruik je sowieso elke dag ?Sowieso elke dag, mascara en een lipproduct. Als ik veel tijd heb dan draag ik ook foundation en een poeder om het te matteren, een oogschaduwbasis en oogschaduw.

Wat voor blogs kijk jij zeker elke dag ?Ik kijk de grote blogs like, veracamilla.nl, beautylab.nl, misslipgloss.nl en beautygloss.nl sowieso elke dag. Daarnaast whatabeauty.nl, beautybeforebreakfast.blogspot.com , madamlotte.nl en sillysilsil.blogspot.com
Onder de kleinere blogs kijk ik sowieso elke dag: Believer, lifestyle spot, Pretty Briljant en Unique Style. En natuurlijk me eigen blog GloriousLadies.

Wil jij de volgende blogger of the month zijn? Laat dan een comment achter
Liefs, Amy

zondag 9 oktober 2011

Make-up Organizer

Een tijdje geleden konden jullie in mijn make-up stash filmpje al zien waarin ik mijn make-up bewaarde. Toen vertelde ik al dat ik het eigenlijk geen handige manier vond en snel iets anders wilde.
Op veel beauty blogs kon je de make-up organizer van de action al bewonder, dus ik heb hem dan ook maar gekocht. De prijs was maar liefst €2,59, dat had ik wel over voor het nieuwe opbergsysteem van mijn make-up. Ik heb er meer een everyday bakje van gemaakt, alleen de oogschaduw gebruik ik niet elke dag dus die heb ik in een ander bakje gedaan.
Lang zal ik niet over het make-up bakje doorgaan, want jullie hebben hem vast al eens voorbij zien komen. Het is ook weer zo saai als ik dan alles opnieuw uitgebreid ga uitleggen.
Mijn oogschaduw bewaar ik in een bakje die ik ooit voor mijn verjaardag heb gehad. Er zaten toen allemaal douch spullen in, maar nu stond deze leeg in mijn kast en gebruik ik hem dus nu mooi om overige spulletjes in te bewaren.
Waar bewaren jullie je make-up in ?

Liefs, Amy

donderdag 6 oktober 2011

Favorieten September

Het is inmiddels alweer oktober en ik heb voor jullie nog een aantal favorieten van vorige maand die ik vandaag nog even aan jullie ga laten zien. Zoals je wel kunt zien zijn het veel nagel producten en producten van maar twee merken namelijk; Essence & Sephora. Maar goed ik vind ze gewoon fijn en waarschijnlijk hebben jullie alle producten al voorbij zien komen.Essence – Nail Care Balm
Mijn nagelriemen zagen er deze maand echt niet uit, dus heb ik weer even de nail care balm tevoorschijn gehaald zodat zeer weer wat beter uit zouden gaan zien. Dit potje is te koop bij de Kruidvat.

Kruidvat – Nail Oil
Voordat ik mijn Nail Care Balm gebruikte smeerde ik eerst de nail oil op mijn vingers en natuurlijk ook op mijn nagelriemen, en nu .. zien mijn nagels er een stuk beter uit gelukkig. Echt een aanrader dus voor maar ongeveer €3,-
Sephora - Express Nail Polish Remover
Ja inderdaad hier stond een tijdje geleden al een review over online, dus als je nog even wil terug lezen wat het nu echt voor product is kan je dat hier doen. Ik heb echt geen spijt dat ik een iets duurde remover gekocht heb dan normaal.
Sephora – Mascara
Deze mascara kocht ik niet zo heel lang geleden en sinds het moment dat ik hem voor de eerst gebruikte ben ik er al zo’n fan van dat ik hem denk ik tijdens de volgende actie van de sephora nog een keer ga kopen. Want ik betaal er liever niet de volle prijs voor.

Sephora – Smoothing Primer
Als laatste nog een primer voor onder je make-up. Ja eigenlijk heb ik hier niet veel over te zeggen alleen dat die mijn gezicht er heel erg zacht maakt & mijn make-up inderdaad heel de dag blijft zitten. Zoals die dus zou moeten natuurlijk.

Ik heb besloten om het maar kort te houden want van de meeste dingen hebben jullie al een review kunnen lezen, maar toch wilde ik mijn favorieten met jullie delen.

Liefs, Amy

dinsdag 4 oktober 2011

New in; Books

Je zal het niet snel denken maar vroeger was lezen een van mijn grootste hobby’s. Helaas heb ik daar nu haast geen tijd meer voor, of ik maak er gewoon geen tijd voor. Zo had ik twee maanden geleden twee boeken gehaald bij de bieb die ik zo graag wilde lezen, nou na een verlenging bij de bieb heb ik er nog geen eens één uit. Nu liep ik van de week met mijn moeder in de kruidvat en kreeg ik drie boeken van haar omdat ze me achter m’n computer vandaan wil krijgen. Eigenlijk heeft ze wel een klein beetje gelijk. Ik kan echt niet wachten tot ik kan beginnen met lezen van deze boeken.
De Schoenenclub.
Lorna, Helene, Sandra en Joss leiden alle vier een totaal ander leven in Washington. Lorna probeert als serveerster haar schulden af te lossen. Helene is de vrouw van een rijke senator, die haar behandelt als oud vuil. Sandra lijdt aan overgewicht en pleinvrees, en verdient haar geld met telefoonseks. En Joss werkt als kindermeisje en voetveeg bij een familie die haar geen vrije tijd gunt. Toch hebben ze één ding gemeen: hun liefde voor schoenen.
De vrouwen ontmoeten elkaar bij De schoenenclub, waar ze schoenen met elkaar ruilen, en waar al snel ook hun geheimen en frustraties worden besproken. En zoals zo vaak lijken nieuwe schoenen de oplossing voor alle problemen...
Kon je me maar zien.
Alles in het leven van de vierendertigjarige Elizabeth gaat uitermate geordend. Van het huishouden tot aan haar werk als binnenhuisarchitecte. Orde en precisie houden het leven onder controle en behoeden Elizabeth voor de pijn die ze in het verleden heeft gevoeld. Enige stoorzender is haar jongere zus Saoirse. Tegen wil en dank neemt ze de zorg op zich voor Luke, de zesjarige zoon van Saoirse. Tussendoor probeert ze ook nog haar eigen bedrijf met perfectie te runnen. Een leven dat weinig ruimte laat voor misstappen, laat staan plezier. Tot op een dag Ivan arriveert: een spontane, zorgeloze vreemdeling die onmiddellijk het hart van Elizabeth weet te beroeren. Maar is Ivan wel wie hij zegt dat hij is? En is er een toekomst voor hen beiden? Ahern verzacht de pijn van een gebroken hart met hoop en gevoel voor humor in dit positieve en ontroerende verhaal.38 ½ , 1 Man & 2 Minnaars.
De zussen Andrea en Susa naderen de veertig. Ze hebben alles-man, kind, hond-maar ding ontbreekt: spanning. Het leven loopt op rolletjes totdat ze met twee vriendinnen een weekend naar een beautyfarm gaan. Vanaf dat moment is niets meer zoals het was. Andrea en Susa nemen de teugels in handen in plaats van beheerst te worden door twijfels en verlangens. Minnaars, lovers, concurrenten, passies en tragedies: het wordt een allesbeslissend jaar, waarin Susa en Andrea bepaald geen slachtoffers zijn maar regelrechte daders!
Hopelijk begin ik snel met het lezen van deze boeken want het zijn echt meiden boeken waar ik van hou.

Liefs, Amy