woensdag 28 september 2011

Sephora Express Nail Polish Remover


Ook ik mag mijn troste eigenaar noemen van de makkelijkst nailpolish remover ever en ik kan je vertellen ik ben er super blij mee. Ik heb het namelijk over de Sephora Express Nail Polish Remover. Waarschijnlijk is deze al meer blogs voorbij gekomen, maar sinds een tijdje heb ik hem ook in mijn bezit en ik zou echt meer zonder kunnen. Het is wel iets duurder dan een normale remover, namelijk rond de €8 maar ik heb het er wel voor over.Zoals je kunt zien is het gewoon een flesje met een sponsje erin. Hier zit een klein gaatje in waar je je vinger in kan doen en als je dan je vinger rond draait, wat niet eens heel lang hoeft, is zo heel je nagel weer schoon. Echt alle nagellak is er vanaf. Met normale nagellak remover moet ik er vaak nog met een schoon watje overheen, maar hier hoeft dus echt niet meer.Dit flesje is te koop voor ongeveer €8 bij de Sephora en volgens mij ook in de webshop van de Sephora. Dus heb jij wat meer over voor een goede nagellak remover, dan zou ik deze zeker weten aanschaffen want hij is het echt waard.

Liefs, Amy

dinsdag 27 september 2011

FILMPJE || Make-up Stash


Vandaag een filmpje over mijn make-up stash. Zoals je misschien wel zult merken heb ik niet echt heel veel make-up, maar ik ben blij met wat ik heb. Eigenlijk heb ik niet heel veel te vertellen want je kan alles in het filmpje zien. Je kan deze ook in HD bekijken waar de kwaliteit is echt een stuk beter is, dus zem hem vooral op 720. Hopelijk vinden jullie het filmpje leuk.

Liefs, Amy

maandag 26 september 2011

Sephora 3 voor 10 || Shoplog

Ondanks mijn shopverbod heb ik me toch voor maar liefst €85,50 laten gaan bij de V&D tijdens de 3 voor 10 actie van Sephora. Natuurlijk heb ik dit bedrag hier niet voor neergelegd (ik lijk wel gek), in totaal heeft het mij 20 euro gekost. Eigenlijk had ik alleen de foundation, maar ik wilde ook graag een aantal andere dingen uitproberen en vandaag laat ik jullie deze aankoopjes zien.
Als eerste de foundation van de Sephora. Ik kocht deze 7 maanden geleden voor het eerst ook tijdens het prijzencircus, maar die is nu dus op. Graag wilde ik hem opnieuw, maar helaas hadden ze hem de eerste keer niet in mijn kleur en nam hem in een andere kleur mee, namelijk D20. Deze heeft nogal een geel kleurtje, maar zag er wel goed uit op mijn huid. Toen ik later op de dag nog een keer ging stond mijn kleurtje er wel tussen namelijk R20. Natuurlijk heb ik die ook meegenomen, omdat ik van deze zeker weet dat het de goede kleur is. Ik denk dat ik de andere foundation in mijn korfbal tas ga doen. Buiten de actie om kost de foundation normaal €15,90 per stuk.Vorig jaar hoorde ik dat de Smoothing Primer erg gewild was en nu zag ik er nog bakken van staan. Ik heb er toch een meegenomen, omdat ik er veel goede dingen over gehoord heb en nu wel echt eens zelf wil proberen of je make-up echt beter blijft zitten. Dit product kost normaal €12,10 wat ik er echt niet voor zou betalen.Nadat ik mijn poeder van NYC totaal had opgemaakt was mijn Catrice poeder aan de beurt. Deze is nu ook bijna leeg, dus heb alvast een nieuwe ingeslagen. Alleen al door de geur hou ik er al van, hij ruikt zo lekker! Vraag me niet hoe dat komt, maar ook hoe die eruit ziet, ik vind het gewoon zonde om hem te gaan gebruiken. Ik denk dat ik al snel genoeg spijt ga krijgen dat ik er maar 1 heb gekocht. Normaal kost deze poeder maar liefst €12,90Na ik mijn eerste blush een tijdje geleden kocht bij de Etos heb ik nu mijn tweede gekocht. Hij is echt heel mooi en de kleuren, die passen perfect bij elkaar. Hopelijk is die niet te donker voor mijn huid. Ook dit product vind ik zonde om te gaan gebruiken, omdat die er simpel weg gewoon te mooi uitziet. Deze blush kost normaal €13,50.Als laatst heb ik nog een nieuwe mascara gekocht. Je weet maar nooit, die dingen kunnen ineens op zijn en dit is ook het enige product wat ik al geprobeerd had en echt super goed werkt. Er stond ook op de verpakking dat het een 3D effect mascara is en ik kan je vertellen zo ziet het er wel naar uit. Ik ben er dus super blij mee. Normaal kost deze mascara maar liefst €15,20.

Dit waren alle dingen die ik gekocht heb en ben er echt super blij mee. Nu alleen nog de stap zetten om ze te gaan gebruiken haha. Als ik jullie was zou ik nog snel even langs de Sephora rennen, als die in de buurt zit natuurlijk, want deze actie is echt je geld waard.
Liefs, Amy

zaterdag 24 september 2011

Reinigingsproducten.

Ook ik verwijder natuurlijk elke avond mijn make-up ook al moet toegeven ik heb daar niet altijd zin in. As ik dan echt geen kracht en zin heb gebruik ik daarvoor reinigingsdoekjes, maar er zijn natuurlijk genoeg avonden waarop ik wel gewoon al mijn producten gebruik. Vandaag laat ik jullie deze producten zien en het lijkt mij dan ook leuk om van jullie te weten welke reinigingsproducten je eigenlijk allemaal gebruikt. Al mijn huidige producten zijn van het merk Nivea. Ik gebruik deze omdat ik, net als mijn moeder, een gevoelige huid heb en zij om deze reden voor Nivea-producten gekozen heeft. Als eerste gebruik ik de oogmake-up lotion. Eigenlijk had mijn moeder de verkeerde meegenomen, want deze is wel voor alle huidtypes. Maar ik blijk er gewoon tegen te kunnen dus waarom zou ik hem niet eerst opmaken. Na de oogmake-up lotion gebruik ik een reinigsmelk om de rest van mijn make-up op mijn gezicht te verwijderen. Met deze reinigingsmelk gaat dat prima en daarna gebruik ik nog een tonic, ook van nivea, die echt super fijn is.Natuurlijk als laatste nog een nachtcreme die ook nog eens tegen de puistjes is. Mijn gezicht wordt daar ook nog eens super zacht van, wat natuurlijk heel erg fijn is.

Welke reinigingsproducten gebruiken jullie ?
Liefs, Amy

donderdag 22 september 2011

Personal Update #1

Het leek mij leuk om jullie eens een personal update te geven waarin ik wat meer over mezelf vertel. Want wanneer doe ik dat nou? Eigenlijk helemaal nooit. Daarom laat ik jullie vandaag wat dingetjes weten die ik op het moment doe en vertel ik wat ik doe als ik niet aan het bloggen ben. Jammer genoeg is dit de laatste tijd een stuk minder, omdat ik er gewoon haast geen tijd voor heb.

Als ik niet thuis achter mijn computer te vinden ben, ben ik waarschijnlijk op school. Ik studeer namelijk nog steeds grafisch vormgeven aan het Da Vinci College in Dordrecht. Iets waar ik vorig jaar mee begonnen ben en nu helaas het eerste jaar nog een keer over moet doen. Gelukkig mag ik misschien na de kerstvakantie alsnog naar het 2e jaar, wat ik maar al te graag wil natuurlijk. Mijn schooldagen zijn erg lang, van maandag tot en met donderdag bijna elke dag van half negen tot vijf. Op vrijdag heb ik dan weer een dagje vrij wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind!En als het niet om school draait, dan draait het bij mij om sport. Ik korfbal al sinds ik een jaar of 7 was en doe dit nog steeds met veel plezier. Ik train elke dinsdag en donderdag van kwart over zeven tot kwart voor negen, maar dit wil ook wel eens uitlopen tot negen uur. Dan heb je het nog niet gehad, want op zaterdag staat er ook nog een wedstrijd voor de deur waar ik meestal ook heel de dag mee bezig ben. Of we nu uit of thuis spelen, ik blijf vaak genoeg nog kijken bij andere wedstrijden. Sinds begin augustus zijn we weer begonnen met trainen en na een lange voorbereiding van bijna een maand speel ik nu in de A2. Hier ben ik zelf super blij mee, want ik heb al in de maand augustus een blessure opgelopen en had daardoor wel eens in een lager team geplaats kunnen worden. Dit is nu gelukkig niet het geval.
Alsof dit nog allemaal niet genoeg is, heb ik ook nog vriendinnen & een heel lief vriendje waar ik af toe wel eens bij wil zijn en ben ik nu ook sinds twee weken bezig met mijn rijbewijs. Mijn vriend zie ik meestal in het weekend en een avondje door de weeks. Mijn vriendinnen heb ik het meest op de korfbal dus die zie ik sowieso met trainingen en wedstrijden, maar als het kan ook nog wel eens op vrijdag wat ook altijd gezellig is.

Dit zijn dus de dingen die ik nu in het dagelijks leven doe, maar ik denk dat de meeste van jullie dit eigenlijk al wel zo’n beetje wisten.
Liefs, Amy

zondag 18 september 2011

99 Things Tag

1. Je eigen blog gestart
2. Onder de sterren geslapen
3. In een band gespeeld
4. Naar Hawaii geweest
5. Een meteorietenregen gekeken
6. Meer dan je je kan veroorloven aan een goed doel gegeven
7. Naar Disneyland geweest8. Een berg beklommen
9. Een bidsprinkhaan vastgehouden
10. Een solo gezongen
11. Bungee gesprongen
12. Parijs bezocht
13. Naar een onweersstorm gekeken
14. Jezelf vanaf nul een kunst geleerd
15. Een kind geadopteerd
16. Voedselvergiftiging gehad
17. Bovenop het Vrijheidsbeeld gelopen
18. Je eigen groenten geteeld19. De Mona Lisa gezien in Frankrijk
20. Geslapen in een nachttrein
21. Een kussengevecht gehad
22. Gelift
23. Jezelf ziek gemeld terwijl je niet ziek was
24. Een sneeuwfort gebouwd
25. Een lammetje vastgehouden
26. Ge-skinnydipt
27. Een marathon gelopen
28. In een gondel gevaren in Venetië
29. Een totale eclips gezien
30. Een zonsopgang of zonsondergang gekeken
31. Een homerun geslagen
32. Op een cruise geweest
33. De Niagara Falls in het echt gezien
34. De geboorteplaats van je voorouders bezocht
35. Een Amish gemeente gezien
36. Jezelf een nieuwe taal geleerd
37. Genoeg geld gehad om geheel tevreden te zijn
38. De toren van Pisa in het echt gezien
39. Gaan rots klimmen
40. Michelangelo’s David gezien
41. Karaoke gezongen
42. Een geiser zien uitbarsten43. Voor een vreemdeling een maaltijd betaald in een restaurant
44. Afrika bezocht
45. Op het strand gewandeld bij maanlicht
46. Met een ambulance vervoerd
47. Een portret laten schilderen van jezelf
48. Diepzee gevist
49. De Sixtijnse kapel in het echt gezien
50. Op de top van de Eiffel Toren geweest
51. Gedoken of gesnorkeld
52. In de regen gekust
53. In de modder gespeeld
54. Bij een drive-in bioscoop geweest
55. In een film gespeeld
56. De Chinese Muur bezocht
57. Een bedrijf gestart
58. Vechtsport les gevolgd
59. Rusland bezocht
60. Geserveerd aan thuis- en daklozen of minder bedeelden
61. Scouting koekjes verkocht
62. Op een walvistocht geweest (toeristisch)
63. Bloemen gekregen zonder reden
64. Bloed, plasma of bloedplaatjes gedoneerd
65. Wezen Skydiven
66. Een Nazi concentratiekamp bezocht
67. Een automatisch incasso niet kunnen betalen door te laag saldo
68. In een helikopter gevlogen
69. Een favoriet kinderspeeltje bewaard
70. Het Lincoln Memorial bezocht
71. Kaviaar gegeten
72. Een quilt gemaakt
73. In Times Square gestaan
74. Door de Everglades getoerd
75. Ontslagen bij je baan
76. Het wisselen van de wacht gezien in Londen
77. Een bot gebroken
78. Passagier geweest op een motor
79. De Grand Canyon in het echt gezien
80. Een boek gepubliceerd
81. Het Vaticaan bezocht
82. Een gloedje nieuwe auto gekocht
83. In Jeruzalem gelopen
84. Je foto in een krant
85. Een vreemdeling gekust op middernacht bij Nieuwjaar
86. Het Witte Huis bezocht
87. Een dier gedood en bereid om te eten
88. De waterpokken gehad
89. Iemands leven gered
90. In een jury gezeten
91. Een beroemd persoon ontmoet
92. Deelgenomen aan een boekenclub
93. Een tattoo hebben
94. Een baby gehad
95. De Alamo (Texas) in het echt gezien
96. In het Groot Zoutmeer (Utah / Great Salt Lake) gezwommen
97. Betrokken geweest in een rechtszaak
98. Een GSM gehad
99. Gestoken door een bij

Liefs, Amy

vrijdag 16 september 2011

No More Shopping Update #1

Het leek mij leuk om eens een update te geven over mijn weekjes dat ik niks gekocht heb. De laatste dag dat ik iets van kleding of make-up kocht was 19 Augustus en ik moet je eerlijk toegeven ik merk er helemaal niks van. Al helemaal niet nu ik weer op school zit. Ik maak schooldagen van half negen tot vijf uur en tegen de tijd dat ik thuis kom zijn de winkels inmiddels al dicht. Ik heb ook niet meer zo’n gevoel van ‘dat moet ik hebben’ als ik in een winkel loop. Met nagellak denk ik nu vaak ‘dit kleurtje had ik al, waarom moet ik het dan nu weer hebben?’ en daardoor laat ik het al heel snel staan.


Een nadeel is wel dat make-up spullen opraken, maar ik kwam er ook weer achter dat ik ooit oude spulletjes onder in mijn make-up tas had gegooid en die gebruik ik nu gewoon weer. Waarom zou je die oude spullen niet gewoon opmaken? Zo komt ook het prijzencircus van de V&D er weer aan en dus ook de 3 voor €10 actie van de Sephora. Aangezien mijn Sephora foundation aan het opraken is zou ik hem heel erg graag opnieuw willen hebben, maar ik heb tegen mezelf gezegd dat ik tot 17 oktober niks mag kopen dus ik twijfel nu wel heel erg. Wat zouden jullie doen? En zo ga ik vandaag ook winkelen met Kim dus heel misschien dat het fout kan gaan, maar ik ga mezelf proberen in te houden. Mijn geld kan ik misschien beter bewaren voor als ik naar Parijs ga in de herfstvakantie!


Nu zou je denken dat het geld op mijn bankrekening allemaal is blijven staan maar op de een of andere manier is die ook gewoon leeg. Ik koop nu veel sneller een broodje als ik ergens ben ofzo en dat moet ik eigenlijk ook niet doen want zo vliegt mijn geld er alsnog uit. Ik moet binnenkort ook nog eens een cadeautje voor mijn moeder en broertje kopen omdat ze bijna jarig zijn. Maar al met al ben ik trots op mezelf dat ik in die 4 weken totaal geen kleding of make-up heb gekocht
Liefs, Amy

donderdag 15 september 2011

Bershka Online Shop || Wishlist

Zoals jullie misschien al weten heeft de Bershka sinds kort een online webshop en dat is natuurlijk super handig want ik ben een groot fan van de Bershka. Zo heb ik nu rond de 10 kledingstukken gekocht bij de Bershka in mijn kast liggen. Jammer genoeg voor jullie heeft de Bershka niet zo heel veel winkels in Nederland, maar ik heb het geluk dat ik in de buurt van Rotterdam woon want daar zit er dus één. Natuurlijk heb ik wel gelijk even rondgekeken in de webshop en er zijn zeker een aantal dingetjes die ik wil hebben. Deze laat ik vandaag aan jullie zien.


Zoals jullie zien zijn het heel wat spulletjes, maar ik heb ze nu tenminste echt nodig. Hopelijk kan ik dus snel een keer bestellen. Wat vinden jullie van de online webshop van Bershka & hebben jullie al een aantal favorieten?
Liefs, Amy

woensdag 14 september 2011

TIP || Hema Ov-Chipkaart Mapje

Na een dagje school de bus uitstappen, mijn ov-chipkaart in mijn jaszak stoppen en denken ‘ik haal hem er straks wel uit’. Vervolgens sta ik de volgende morgen bij de bus zonder ov-chipkaart. Ja inderdaad, dat overkwam mijn vorige week een keertje. Hierdoor moest ik terug naar huis en miste ik ook nog eens mijn bus. Natuurlijk wilde ik niet dat dit me nog een keer zou overkomen. Het liefst heb ik dan ook mijn ov-chipkaart gewoon in mijn portemonnee, maar door de hoeveelheid andere spullen die er al in zitten lukt dit niet. Daarom wilde ik een apart mapje voor mijn ov-chipkaart en mijn schoolpasje.Vorige week ben ik even bij de Hema gaan kijken of ze iets hadden wat ik in gedachte had. Ik weet, ik heb mezelf een shopverbod gegeven, maar dit soort dingetjes wil ik eigenlijk gewoon graag hebben. Voor de prijs van maar liefst € 4,95 heb ik dit handige mapje, speciaal voor mijn ov-chipkaart en schoolpasje, gekocht.Hopelijk vergeet ik nu mijn ov-chipkaart nooit meer en heb ik geleerd van de fout dat ik te lui was om mijn ov niet terug in mijn portemonnee te doen. Als jij nu ook zo’n handig mapje wil, ga dan snel naar de Hema om te kijken of ze nog meer van deze leuke mapjes hebben.

Liefs, Amy

dinsdag 13 september 2011

Blogger of the month #1

Vandaag heb ik eigenlijk totaal iets nieuws, namelijk een soort van ‘blogger of the month’. Hier kies ik elke maand een blog uit waar ik een stukje over schrijf. Ik vertel wat ik er van vind en stel die gene een aantal vraagjes, gewoon om jullie eens kennis te laten maken met de blogs die ik volg. Misschien vinden jullie het dan ook wel leuk om eens een aantal nieuwe blogs te gaan volgen. Vandaag heb ik gekozen voor de blog van Kim, een meisje die ik sinds vorig jaar September ken. Ik ging een andere opleiding doen en Kim zat bij mij in de klas. Ik denk dat we er een half jaar later achter kwamen dat we alle twee nogal gek zijn van nagellak en make up en eigenlijk in de les haast niks anders doen dan beauty blogs bekijken. We zijn alle twee blijven zitten en zien elkaar dus nu heel de dag en het leukste is dat Kim ook een blog heeft!Waarom ben je begonnen met bloggen ?
Ik wilde dit al een tijdje omdat ik erg hou van fotografie en make-up, en ik wilde die twee combineren
Wat vind je het leukst om over te bloggen ?
Ik ben pas net begonnen dus veel heb ik nog niet gedaan maar ik denk vooral Reviews omdat ik daar toch wel redelijk vaak mee bezig ben.
Hoeveel euro met maand geef je aan make-up uit ?
Meer dan 30 gok ik.
Wat voor make-up heb je het meest in je stash ?
Oogschaduw en nagellak.
Welke make-up gebruik je sowieso elke dag ?
Foundation, poeder, blush, eyeliner, oogschaduw, mascara :D
Wat voor blogs kijk jij zeker elke dag ?
Ik volg nog niet zo heel veel blogs maar ik bekijk die van Amy natuurlijk wel vaak!Neem dus snel een kijkje op Kim haar blog(klik) en misschien is het ook wel leuk om er een comment achter te laten en vaker er een kijkje te nemen.
wil jij de volgende ‘blogger of the month’ zijn laat dan een comment achter

Liefs, Amy

maandag 12 september 2011

The Body Shop Producten


Vandaag laat ik jullie mijn producten van The Body Shop zien. Het is nou niet dat ik er echt heel veel heb, er zijn er zelf al een aantal leeg en op dit moment mag ik ze nog geen eens gebruiken van de dokter. Ik heb namelijk nogal last van uitslag waarvoor ik allerlei andere producten van de dokter heb gehad. Alles van The Body Shop heb ik dus helaas achter in de kast gezet, maar het leek me alsnog leuk om ze te laten zien.

De showergels van The Body Shop ruiken altijd zo lekker, maar jammer genoeg bij mij alleen als ik me er mee was. Zodra ik onder de douche vandaan stap is de geur weer weg. Ik heb hiervoor ook al de geuren aardbei & mango gehad, maar mango blijft gewoon het lekkerst.
White Musk Blush
is denk ik wel de lekkerste body lotion die ik ooit heb gehad. Gewoon omdat die mijn huid heel erg zacht maakt & de geur is gewoon te lekker, vind ik persoonlijk. Hij staat al een aantal maanden op mijn bureau en ook al maak ik gewoon mijn huiswerk, ik wil gewoon even aan de body lotion ruiken.

De lippenbalsem is het enige product dat ik op dit moment nog wel gebruik omdat een lippenbalsem natuurlijk geen kwaad kan. Ik kocht de lippenbalsem eigenlijk meer voor de geur (hij ruikt heerlijk naar watermeloen), maar ook geeft hij mijn lippen een mooie glans & houdt ze heerlijk zacht.

Als laatste heb ik nog de Deo Dry waar ik echt super blij mee ben. Ik kan niet zo goed tegen deodorant uit een normale spuitfles want ook daar krijg ik nog al erge uitslag van, maar een deo zoals de Deo Dry is voor mij de perfecte uitkomst & hij ruikt ook nog eens superlekker.

Wat voor producten hebben jullie van The Body Shop?

Liefs, Amy

zaterdag 10 september 2011

FILMPJE || What's in my schoolbag

het moest er ooit een keer van komen, het allereerste filmpje ja het klopt ik had inderdaad een tijdje geleden een filmpje gemaakt over mijn nagellak stash maar dit is eigenlijk het eerste echte filmpje waar je mij ziet, en het blijft ongemakkelijk om mezelf terug te zien gewoon omdat mijn stem zo anders klinkt dan ik denk dat die is en ik heb het filmpje met mijn webcam opgenomen omdat als ik film met mijn camera kun je mij haast niet verstaan dus daar moet ik nog iets op verzinnen & omdat die hem dan gelijk op youtube upload en daarom heb ik er dus geen intro voor kunnen doen of stukjes tussen uit kunnen knippen, in ieder geval ik hoop dat jullie het leuk vinden om naar te kijken

Hebben jullie nog ideeën voor een ander filmpje ?
Liefs, Amy

vrijdag 9 september 2011

I AM GOING TO PARIS!

het is echt waar en ik kan echt niet wachten, gisterenavond kwam mijn vriend nog even langs nadat ik een uur lang had getraind in de regen of dat het weer niet regende dus toen ik thuis was kwam mijn vriend nog even langs omdat we gisteren twee jaar samen waren zoals jullie gisteren al konden lezen en daarin vertelde ik ook dat we pas in de meivakantie naar Parijs waren geweest en hij wist hoe graag ik daar nog een keer naar toe wilde omdat ik gewoon helemaal weg ben van die stad, de zweer die er hangt, de Eiffeltoren, al de andere gebouwen waar alle toeristen heen gaan en natuurlijk de overheerlijke Crêpes waar ik sinds de mei vakantie een verslaving aan heb, maar waar het dus om draait gisteren kreeg ik een envelop met daarin een aantal foto's tenminste van een liefdesmuur in Parijs wist ik veel dat er zo'n muur in Parijs is daarna volgde al snel foto's van de omgeving om die muur heen dus het kreeg steeds meer de uitstraling van Parijs een vermoede had ik wel maar durfde het toch niet stiekem te hopen maar het is toch echt waar want in de herfstvakantie ga ik een paar dagen samen met mijn vriend naar Parijs.
ik kan dus echt niet wachten tot we weer gaan, en ik hoor hem woensdag avond nog zeggen '' je verwacht nu echt iets heel groots maar zo groot is het niet '' nou ik vind het echt wel redelijk groot wat ik heb gekregen, terwijl ik 's morgens nog op school grapjes maakte dat hij me ten huwelijk zou gaan vragen we hebben echt de gekste dingen bedacht maar Parijs had ik echt nooit verwacht en ook omdat we er nog geen eens een half jaar geleden ook al geweest zijn!

Liefs, Amy

donderdag 8 september 2011

2 YEARS TOGETHER

ja vandaag is het alweer twee jaar geleden dat ik gevraagd werd om zijn vriendinnetje te zijn en nu twee jaar later ben ik dat nog steeds en ben nog steeds zo verliefd als dat ik was toen de vraag werd gesteld als ik het zo bedenk lijkt de tijd wel echt heel erg langzaam te gaan op het gebied van het ‘’zolang’’ samen zijn want voor mijn gevoel is het eerlijk gezegd al veel langer maar ik moet het toegeven het is mijn eerste vriendje en ik had altijd in gedachte toen vriendinnen een vriendje hadden zei ik altijd ‘volgens mij hou ik het nog geen maand vol bij mijn eerste vriendje’ en nu twee jaar later heb ik nog steeds dat eerste zelfde vriendje en daar ben ik echt super blij mee, zo gek dat ik dit nu ook met een big smile op mijn gezicht schrijf.

over onze relatie hebben jullie pas al wat dingetjes gezien in The Boyfriend Tag de vragen die hij beantwoord had hoe we elkaar hebben leren kennen enzovoort en over de leuke dingetjes die we vaak samen doen heb ik al vaak genoeg over geschreven en waar ik ook altijd met veel plezier naar terug kijk en echt rotte tijden hebben we niet samen gehad, ja we hebben onze ruzies ook al kan je het geen ruzies noemen meer meningsverschillen of elkaar niet begrijpen wat voor genoeg door mij komt als ik het eerlijk moet toegeven maar die dingen zijn meestal dezelfde dag weer opgelost waar ik ook maar blij genoeg om ben want ik kan me echt rot voelen om die dingen.
maar het leukste om nog steeds naar terug te kijken vind ik toch wel onze vakanties samen of met familie der bij zo was het vorig jaar met de herfstvakantie de eerste keer dat we samen in de vakantie weg gingen een weekje naar Oldebroek met mijn familie naar een Landal park en later in februari ging hij voor het eerst mee op wintersport wat ik al doe sinds ik in de kinderwagen lag maar voor hem was het de eerste keer ooit dat die op ski’s stond en ik kan echt niet wachten tot we weer gaan, zo gingen we verder nog in Mei een klein weekje naar Parijs dat hadden we met kerst van zijn ouders gehad wat ik echt super super leuk vond ik zou zo graag nog een keertje terug willen en natuurlijk onze eerste echte vakantie samen naar Frankrijk de eerste vakantie voor mij ook zonder mijn ouders maar ik zou het zo nog een keer doen, kortom ik ben echt super blij met de lieve vriend die ik heb & weet zeker dat ik echt niemand meer anders wil
ik heb nog een filmpje met foto’s van ons door de twee jaar heen dat we samen zijn.


hebben jullie ook een vriend & hoelang zijn jullie al samen
Liefs, Amy

dinsdag 6 september 2011

Favorieten Parfum At The Moment

Parfum is iets waar ik ook helemaal gek op ben zoals ik waarschijnlijk al eens verteld heb maar op het moment gebruik ik er eigenlijk maar drie waarom? vraag het me niet gewoon omdat ik die waarschijnlijk om het moment het lekkerste vind ruiken en de andere geurtjes wat meer voor het najaar vind, dus vandaag laat ik jullie mijn 3 favorieten parfums van het moment zien.dit parfum heb ik eerlijk gezegd nog niet zo heel erg lang maar ik ben er helemaal weg van, toen ik nog wat jonger was en voor het eerst in the body shop kwam hadden ze deze parfum al en toen was ik er al gelijk weg van en nu een aantal jaartjes later heb ik hem eindelijk, waarom ik zo lang heb gewacht ? omdat wij hier geen body shop hebben in het dorp alleen maar in Rotterdam & Dordrecht en ik dus sneller een parfum hier gewoon in de buurt kocht.
deze heb ik al een aardig tijdje toen ik hem kocht betaalde ik er maar liefst €8 voor en ik kreeg een flesje van 40 ML voor echt een koopje dus voor een Puma parfum die sowieso niet heel erg prijzig zijn maar door de zoete geur ben ik er echt helemaal verliefd op geworden en draag hem nu het liefst elke dag, zo kreeg ik afgelopen zaterdag nog een aantal complimentjes tijdens het bowlen in Haarlem dat ik wel een lekker luchtje op had eerlijk gezegd voelde ik me toen helemaal niet fris omdat ik daarvoor in de warme zon een wedstrijd had gespeeld daarna een speed douch had genomen en om 6 uur in Haarlem moest zijn vanuit Delft en daarom zowat het hele flesje had leeg gespoten.ik denk haast wel dat iedereen de parfums van Christina Aguilera kent zo is dit al het tweede flesje dat ik van dit parfum heb en die tenminste niet al te zoet is als ik hem in de vroege morgen opspuit en niet heel erg gek wordt aangekeken als ik de bus in stap, en dit flesje vind ik er ook echt super schattig uit zien en dat strikje nog om het dopje ook super cute.

Hebben jullie een van deze parfums?
Liefs, Amy

zondag 4 september 2011

Pathe Unlimited Card - Augustus

Zoals veel van jullie al weten heb ik naast mijn verslaving van nagellak & make-up ook een verslaving voor films, wij hebben thuis een kast staan die best wel vol staat met mijn dvd's maar ik ga ook graag naar de bioscoop en sinds kort heb ik samen met mijn vriend een Pathé Unlimited kaart dus voor €19,- mag je onbeperkt naar de film zo ben ik vorige maand maar liefst naar zeven films geweest wat ik zonder die kaart echt nooit had gedaan, vandaag laat ik jullie de films zien waar ik in de maand Augustus naar toe ben geweest en als je geluk hebt draaien ze misschien nog wel.
inderdaad ik ben maar liefst twee keer naar Monte Carlo geweest, de eerste keer samen met mijn vriend hij wil nooit naar dit soort films maar omdat ik na blessure van de korfbal haast niet kon lopen gingen we naar deze film omdat ik hem zo graag wou zien, en een paar weken later ben ik er nog met een vriendin heen geweest het is echt een meiden film klik hier voor de trailer.Mr. Popper's Penguins naar deze film ging ik samen met een vriendin en mijn vriend ondanks ik de film nou niet echt wilde zien vond ik hem echt grappig echt zoveel pinguïns ik zou der gek van worden maar de film is echt heel erg grappig klik hier voor de trailer & ook ben ik volgens mij vorige week zaterdag naar Larry Crowne geweest een film waar ik niet veel van had gehoord of gezien maar toch echt een super leuke film was klik hier voor de trailer. Super 8 we gingen naar deze film omdat ik van een vriendin hoorde dat die best wel goed was, maar na deze film te hebben gezien vond ik hem best wel apart en valt het toch niet in het rijtje films dat ik zo nog een keer zou kijken de trailer kan je ook hier bekijken, en ja naar Bad Teacher zijn we natuurlijk ook geweest als je van Cameron Diaz en Justin Timberlake & komedie houd is dit wel de perfecte film ik heb me soms echt rot gelachen en natuurlijk kun je de trailer ook hier bekijkenja als je van the hangover houd dan vind je deze film ook geweldig namelijk Horrible Bosses, want volgens mij is het van de zelfde maker en speelt er volgens mij ook nog een speler in die ook in the hangover speelt maar dat weet ik niet zeker, het is in ieder geval wel een film waar je heel de tijd in een deuk ligt je kan de trailer hier bekijken.

heb jij een van deze films gezien ?

Liefs, Amy

vrijdag 2 september 2011

Favorieten Augustus

de maand september is weer aangebroken tijd om aan jullie vandaag mijn favorieten van augustus weer te laten zien, weer zit er niet veel make up zitten omdat ik nog steeds met uitslag op mijn gezicht zit helaas.
alles waar ik vroeger geen last van had, wat mijn broertjes alle twee wel van mijn hebben geërfd komt nu ineens mijn kant op zo ben ik twee jaar geleden getest op dingen waar ik allergisch voor ben ik zit nu best wel vaak onder de eczeem maar op het moment heb ik ook heel erg last van een kapote hoofdhuid en deze shampoo kost maar liefst €14 maar het ziet er tenminste nu niet meer naar uit dat mensen denken dat ik hoofdluis heb omdat ik liefst heel de dag op mijn hoofd loop te krabben dus het kost wel wat geld maar deze shampoo helpt wel!deze vaseline is & blijft voor mij de beste, mijn lippen werken niet echt mee de laatste tijd en blijven maar schraal maar als ik deze vaseline gebruik zijn ze zo de volgende dag weer helemaal zacht helaas stop ik dan met gebruiken van de vaseline en de volgende dag zijn ze weer helemaal schraal.
deze bronzing powder van essence mag dan wel heel donker zijn ondanks die speciaal voor meiden is bedoeld met blond haar maar hij is alsnog heel erg bruin als je hem aanbrengt waardoor mijn gezicht er echt heel erg nep gaat uit zien, dus breng ik deze brozing powder echt maar heel erg dun aan maar hij is zeker wel een favoriet van deze maand.hoe zou een nagellakje nou aan mijn favorieten kunnen ontbreken, niet natuurlijk daarom heb ik voor jullie een nagellakje uitgezocht die ik deze maand pas echt ontdenkt heb ondanks ik hem al een aardig tijdje in mijn stash had zitten namelijk, 69 Movin’ On van essence dit is best wel een heel nude kleurtje maar toch heel erg mooi.
Nail art ik begin het voor mezelf steeds meer te oefenen, zo ben ik laatst ook een aantal keer aan de slag gegaan met deze tool van essence en ik moet toegeven je kan er echt super leuke dingetjes mee doen, zouden jullie hier mischien een keer een ‘’ nail look ‘’ van willen zien ?
Heb jij nog favorieten van de maand augustus?

Liefs, Amy