woensdag 31 augustus 2011

i need your help

zoals ik een aantal dagen geleden al vertelde heb ik mezelf een shop verbod gegeven en kan daarom dus geen shoplogs plaatsen of nieuwe producten kan laten zien, alleen nu zit ik ook nog eens elke dag heel lang op school ik maak serieus dagen van half negen tot vijf en heb dan op vrijdag vrij en heb dus haast geen tijd om te bloggen als ik thuis kom, moet ik meestal gelijk eten en daarna trainen voor de korfbal dus ik hoop dat ik op vrijdag alvast een aantal posts vooruit kan schrijven, maar nu is mijn vraag aan jullie, wat voor artikelen zouden jullie het liefst willen zien? een nail of the day/outfit of the day, review over films of weet ik veel wat dus brand maar los want ik zou echt super blij zijn met jullie reacties! :)& er komt weer een give away aan, ik heb nu via GFC maar liefst 88 hele lieve followers en als dat er 100 zijn komt er een nieuwe give away aan dus blijven volgen zou ik zeggen

Liefs, Amy

dinsdag 30 augustus 2011

Stash for the lips

je lippen kunnen zo een eye catcher zijn, als je bijvoorbeeld knal rode lippen hebt vaak ga ik zelf heel snel voor een licht roze tintje en ik heb ook genoeg lipglossen met een roze tint toen ik van de week mijn kamer ging opruimen en wat lip producten op mijn bureau tegen kwam waarvan ik dacht ‘die gebruik ik eigenlijk nooit’ besloot ik eens al mijn producten te voorschijn te halen en nee ik ben geen meisje met 20 verschillende kleuren lipsticks of iets maar roze dat ontbreekt er zeker niet, vandaag laat ik jullie een kijken nemen in mijn ja hoe zal ik het noemen .. lipstift stash ? een stash is het niet echt want ik tel in mijn collectie maar 8 lipglossjes of sticks. NYC KISSGLOSS – 529 Sugar Hill Shimmer
een subtiel en mooi kleurtje voor op je lippen vind ik dit zeker, hij valt niet heel erg op maar toch heb je een glimmend laagje op je lippen en hij ruikt ook nog eens heel erg zoet naar bubbelgum, ik kocht deze lipgloss tijdens een actie van NYC dat er 50% korting was op de lipproducten en tot vorige week zat die nog in de verpakking maar sinds deze week zit die standaard in mijn tas ik vind hem echt super fijn, volgens mij is die te koop voor €1,99 bij de meeste Kruidvat filialen.
Sephora Nectar Shine – Peach Shine
deze lipgloss kocht in tijdens de 3 voor €10 bij de Sephora en sinds dien zit die eigenlijk in mijn make up tasje die overal mee naar toe gaat, gewoon een leuk kleurtje die makkelijk overal bij past bij elke outfit en nog eens heel erg makkelijk aan te brengen is een echte aanrader dus, hoe duur die is weet ik eerlijk gezegd niet omdat ik hem tijdens een actie kocht.Catrice Colour Show – 070 Light My Fire
deze lipgloss kocht ik met 50% karting niet zo heel lang geleden, het kleurtje .. net geen knal rood net iets minder wat ik bij mezelf heel erg anders vind staan als ik alleen maar roze kleurtjes gewend ben maar opzich is het kleurtje heel erg mooi op mijn lippen, maar de manier hoe je het moet aanbrengen vind ik persoonlijk helemaal niet fijn maar voor de rest vind ik het een leuke lipgloss, hoe duur die is ik gok tussen de €3/4.
Essence – 01 Wear Your Little Tutu
weer een roze kleurtje waar haal ik toch vandaan dat ik zoveel roze koop, dit is een lipgloss dat misschien al niet meer in de winkels ligt omdat het van een limited edition lijn van Essence was namelijk ‘Ballerina Backstage’ de lipgloss heeft een nieuw kwastje om het aan te brengen als jullie willen zou ik hier van een review kunnen schrijven maar voor de prijs van €1,99 is dit zeker een aanrader.
Miss Sporty
sinds ik helemaal in de make-up kwam was dit de eerste gloss die ik in tijden kocht, gewoon om te hebben en eigenlijk nooit te gebruiken, maar gebruikt dat is die zeker wel beter gezegt hij is bijna op, het is gewoon een lipgloss net zoals alle andere producten en deze ruikt ook echt super lekker heel erg zomers hoeveel die kost weet ik eerlijk gezegd niet meer.
Miss Sporty – 020 Strip Tease
dit kleurtje kocht ik tijdens een 2+1 gratis actie bij de Etos, gewoon omdat ik het een mooi nude kleurtje vond en het graag een keer uit wilde proberen de lipsticks kosten volgens mij bij de Etos €1,99.
Essence – 01 Back To The 50’s
een rode lipstick was iets dat ik een tijdje geleden wilde uitproberen en toen ik deze lipstick voor maar €2 bij essence spotte nam ik hem mee om te proberen, ik schrok echt toen ik in de spiegel keek maar was er al snel aan gewend, jammer genoeg is deze lipstick niet meer te koop maar hij is zeker weten voor de prijs wel erg goed.
Essence – 53 All About Cupcake
dit is de eerste lipstick die ik ooit kocht gewoon om een keer een lipstick te proberen en nu maanden later heb ik er nog steeds plezier van en dat voor maar €1,99

Liefs, Amy


vrijdag 26 augustus 2011

no more shopping for me

ik weet het, je mag me absoluut voor gek verklaren twee maanden ga ik proberen mezelf in te houden in winkels dat betekent dus geen kleding, make-up of andere dingen die ik niet nodig heb het blijft te aantrekelijk om dingen te kopen terwijl ik weet dat ik thuis een kast val met kleding heb en daar minstens de helft niet eens van draag & make-up daar heb ik meer dan genoeg van in mijn stash zitten zat dingen die ik een keer heb gebruikt en daarna er nooit meer na om heb gekeken en nagellak komt er ook niet meer in ik heb gewoon elk kleurtje al en ik blijf bij kopen en daarna gebruik ik ze haast nooit, het moet gewoon allemaal stoppen en ik wil mijn geld dus voor andere dingen gaan gebruiken misschien dingen zoals sparen ik ben nu al een week bezig en ik heb gewoon niks meer gekocht i am proud of myself de eerst volgende dag dat ik in een winkel iets mag kopen is maar liefs op 17 oktober het klinkt echt zover weg maar de tijd vliegt met alles tegenwoordig dus ook met dit dus de limited editions laat ik even voorbij gaan en misschien vis ik tegen die tijd nog iets uit de kortingsbakken toen ik het van de week aan een vriendin vertelde was haar reactie gelijk, maar waar moet je over bloggen dan ? don't worry ik heb genoeg andere dingen waar ik dolgraag over wil bloggen alleen een tijdje geen shoplogs maar voor de rest blijft alles het zelfde, heel misschien krijg ik er een baantje bij namelijk bij de gamma achter de kassa ja de gamma maar dat is zo wat een van de enigste winkels waar ze me niet op zaterdag hoeven te hebben aangezien ik zaterdag heel de dag met korfballen bezig ben ik hoop echt dat ik daar aangenomen wordt because i need the money! ik hoop echt dat ik het tot 17 oktober vol hou, wat me vast wel gaat lukken

Liefs, Amy

donderdag 25 augustus 2011

Sparituals - Strike A Pose

Dit lakje kreeg ik vorig jaar van me tante uit Canada mee toen we naar huis gingen, ze had dit lakje staan maar zelf gebruikte ze het eigenlijk nooit in die tijd gebruikte in ook eigenlijk haast nooit nagellak pas het afgelopen half jaar iets langer denk ik is mijn liefde voor nagellak pas echt ontstaan dus bij thuiskomst werd dit lakje ergens in de badkamer neer gegooid en ik heb er nooit naar omgekeken tot mijn moeder vorig week de badkamer ging opruimen en ze vroeg of ik nog iets van plan was met dit lakje, ik heb hem daarna gelijk even op mijn nagels gedaan en vond het eigenlijk wel een leuk girly kleurtje echt heel erg roze.
hij lakt er heel erg fijn en na twee laagjes is die helemaal dekkend, ik had echt nog nooit eerder van het merk ‘Sparitual’ gehoord om eerlijk te zijn dus heb ik op internet even opgezocht was ze ongeveer kosten het lakje dat ik heb zit in een flesje van maar liefst 15ML en kost dus als ik het goed heb €12,95 iets wat ik denk ik niet voor een nagellak zou betalen, ik vind het best wel zonde dat ik hem zolang in de badkamer in een kastje heb laten staan, kennen jullie het merk ?

Liefs, Amy

woensdag 24 augustus 2011

The Boyfriend Tag

deze keer een post die iets persoonlijker is dan alleen nagellak namelijk, de boyfriend tag het zijn een aantal vragen die ik door mijn vriend heb laten beantwoorden en het valt me mee dat hij de meeste dingen nog weet ook, jongens onthouden echt haast niks haha, hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen & natuurlijk kan je de tag overnemen! 1. Waar hebben jullie elkaar voor het eerst ontmoet?
Onderweg naar een vriendin die we alletwee kennen. We zouden samen reizen ookal kenden we elkaar nog niet, best spannend dus!

2. Wat was jullie eerste date?
De eerste échte date was een bioscoopje en na afloop etentje bij de beer in rotterdam. (Bij deze vraag heb ik wel een beetje hulp gekregen, maar zelfs dan zal het een raadsel blijven welke film we eigelijk hebben gezien deze avond)

3. Waar was jullie eerste zoen & hoe was het?
Dit was na een kijken van een horrorfilm... niet heel romantisch dus, maar de film was afgelopen en we zaten daar toch wel heel gezellig... Fantastisch :)

4. Wanneer wist jij dat het echte liefde was?
Uhhh... Lastig. Toen we na de vakantie elkaar echt spraken en ik merkte dat ze mij toch misschien wel een heel klein beetje leuk vond...

5. Wat was je eerste indruk van haar?
Een heel stil en verlegen meisje (klopt aardig toch?)

6. Wanneer heb je haar familie ontmoet ?
Ontmoet eigelijk al gelijk de eerste keer dat ik bij haar thuis kwam. Echt leren kennen kwam niet echt veel later; schreeuwende broertjes rennen door het huis terwijl pa de vierde voetbalwedstrijd op deze avond probeert te kijken. Ma probeert in de keuken een maaltijd te bereiden die standaard al afgezeikt gaat worden door minstens 3 man en dan na enig kabaal zal worden genuttigd op minstens 3 verschillende locaties in het huis.

7. Hebben jullie een gewoonte/traditie?
Een gewoonte is ondertussen wel om, vooral 's avonds, te lange telefoongesprekken te hebben met niet altijd erg veel inhoud.. en voor het 'ophangen' nemen we ook wel eventjes de tijd...

8. Wat was jullie eerste uitje samen?
We zijn heel romantisch samen naar de efteling geweest... Nouja als echte man kan ik me dat niet echt meer herinneren, maar dit werd mij ingefluisterd.

9. Wie zei er als eerste "ik hou van je" & waar waren jullie?
Ik ben er 99% zeker van dat ik het als eerste heb gezegd. Niet dat ik me het nog helemaal herinner maar als ik denk aan hoe stil en verlegen ze toen was...

10. Waar gaan jullie meeste ruzie's over?
Uhhh over verkeerd begrepen vrouwenopmerkingen/gedachtes/conclusies (lees: Je weet best dat als ik niks zeg, ik een kopje thee wil), maar natuurlijk ook over dat ik een enorme zak kan zijn die af en toe wel iets verder mag denken :)

11. Haat je een van haar exen?
Allemaal! Klootzakken zijn het!

12. Wat is haar werk?
Ik denk niet dat ik hier wat kan schrijven zonder dat dit wordt gecensureerd?

13. Wie heeft de broek aan in de relatie?
Dat lijkt me duidelijk! Niet ik in ieder geval.

er zitten dingen bij die niet kloppen hoor maar hij blijkbaar in wilde vullen omdat die zichzelf wel zo grappig vond om het te doen, zoals ik heb geen exen .. & werken doe ik niet want ik ben lui denk ik.

Liefs, Amy

dinsdag 23 augustus 2011

Dagje Amsterdam - 220811

ik hou van de studenten ov chipkaart want namelijk vanaf vorige week woensdag zijn die weer in gegaan en dat betekend dus weer gratis reizen en dat vind ik helemaal niet erg, zo besloten mijn vriend en ik om gisteren gezellig een dagje naar Amsterdam te gaan waar ik eigenlijk al veelste vaak ben geweest maar ik blijf het leuk vinden daar natuurlijk bij aankomst eerst even een bezoekje aan de starbucks wat ik al te veel op heb deze vakantie maar het blijft lekker, daarna zijn we gewoon in de tram gestapt en hebben we eigenlijk een beetje alle toeristische dingen gezien en lekker een broodje gegeten bij de Bakker Bart en het weer zat ook nog eens lekker mee, ik had de spiegelreflex camara van mijn ouders mee genomen om veel foto's te maken maar dat zijn der niet zo heel veel geworden maar goed, als je in Amsterdam bent denken de meeste ook aan winkelen maar dat heb ik niet gedaan want ik mag van mezelf niks kopen voor 2 maanden lang en het lukt me al aardig heb namelijk nog niks gekocht alleen gisteren wat school spullen maar goed die heb ik echt nodig, 's avonds zijn we gezellig in Rotterdam wat wezen eten en vandaag mag ik helaas alweer naar school voor een introductiedag volgende week beginnen mijn lessen pas echt.
Liefs, Amy

zondag 21 augustus 2011

Nagellak Stash - Augustus 2011

Het moest er een keer van komen, mijn allereerste filmpje opnemen dat deed ik zo'n paar dagen geleden en na heel lang twijfelen zet ik hem vandaag toch maar online misschien is het wel het eerste en laatste filmpje wat ik ooit gemaakt heb of niet dat is iets wat ik van zelf wel ga merken ik vind het in ieder geval nog steeds een beetje gek dat ik zo vanuit het niks een filmpje maakte en om mezelf nu te horen praten is helemaal al iets geks, maar in ieder geval in dit filmpje zien jullie mijn nagellak stash en ik weet dat er zoveel fouten in zitten als ik praat en mijn stem echt heel erg saai klinkt maar ik wist eigenlijk gewoon niet hoe ik moest praten in zo'n filmpje maar dat zijn nu eenmaal dingen die je moet leren, hopelijk vinden jullie het leuk

Liefs, Amy

vrijdag 19 augustus 2011

back to school

helaas is het einde van de vakantie alweer in zicht en gaat school weer beginnen, zelf moet ik er ook weer aan geloven en mag ik helaas mijn 1e jaar overdoen wat best wel moeilijk was toen ik het hoorde want ik ben nog nooit blijven zitten maar misschien is het maar tot de kerstvakantie en stroom ik daarna door naar de tweede en daar wil ik echt voor gaan knokken als een gek, en ik kan met schoolspullen echt een slodder vos zijn dus ik heb mezelf voor genomen is jaar alles goed te gaan bewaren en netjes te houdendeze agenda is al vaker voorbij gekomen op mijn blog, gewoon een simpele agenda die ik zelf wel leuk ga maken met foto's van vriendinnen enzo, en natuurlijk te gebruiken waar die gebruikt voor moet worden want daar was ik eerlijk gezegd vorig jaar te lui voor helaas en daar wil ik dit jaar echt verandering in gaan brengen.dit is eigenlijk een muismat die ik niet nodig heb, maar wel echt super handig is voor als je thuis bent en daar dus je huiswerk op schrijft dat je bijvoorbeeld die middag echt moet gaan doen zoiets moet ik voor mezelf echt maken anders doe ik er echt niks aan, want een lui dondertje dat ben ik echt wel als het op het gebied van school aan komt.schrijven doe ik op school niet veel omdat een grafische opleiding doe, maar ik heb ook gewoon nog nederlands en engels dus een beetje papier is altijd nog wel handig en soms om gewoon nog wat andere dingen op te schrijven aangezien ik zoveel vergeet.een simpele map om al mijn schetsen in te doen aangezien ik die vaak genoeg moet bewaren voor de beoordeling maar altijd kwijt was dus ik weet wat ik dit jaar moet doen, schetsen goed bewaren inderdaad!

veel meer dan dit heb ik niet echt nodig, verder heb ik mijn laptop meestal bij me & mijn hard disk met al mijn opdrachten en op de dag dat ik tekenen heb, zit mijn grote etui met teken spullen in mijn tas, wat voor schoolspullen gebruiken jullie ?

Liefs, Amy

Beautygloss Party!

Jaaa ik ga samen met mijn vriendinnetje Marieke naar de Beautygloss Party, toen zij er achter kwam dat ik een blog had kwam al vrij snel naar buiten dat wij allebei wel dagelijks een kijkje nemen op de Beautygloss blog van Mascha en toen ik zag dat er een party van kwam had ik Marieke gelijk de link in een tweet gestuurd maar die had het inmiddels ook al gezien dus zo doen zagen wij 's avonds elkaar bij de korfbal en hadden we het er over en ik hoor een vriendin nog steeds zeggen '' dat is zeker met veel nagellak '' aangezien wij alle twee wel een beetje gek zijn op nagellak maar goed we gaan dus gezellig samen op zaterdag 22 Oktober naar Amsterdam voor de Beautygloss party en ik heb er echt super veel zin in.

Wil je er ook bij zijn, ga dan snel naar deze link en koop nog snel een kaartje want volgens mij zijn er nog wel een aantal aangezien de link nog steeds werkt!

Liefs, Amy
ps. later vandaag komt nog een normaal artikel online

woensdag 17 augustus 2011

Shoplog Miss Sporty / 2+1 Gratis

toen ik gisteren bij de Etos kwam voor eigenlijk alleen wat pleisters zag ik ook een leuke actie van miss sporty namelijk 2+1 gratis maar ik koop/gebruik eigenlijk nooit dat merk omdat ik sneller de Kruidvat binnen stap voor make up artikelen en dan de Etos maar dit leek me wel een mooie manier om wat dingetjes mee te nemen en ze gewoon uit te proberen, ik koos voor een lipstick, blush & nagellak alsof ik die nog niet genoeg heb.na de aankoop van mijn fel rode lipstick heb ik nu een nude lipstick gekocht omdat ik het kleurtje heel erg mooi vind op het moment kan ik hem helaas niet dragen omdat me lippen een beetje droog zijn en dus vol met velletjes zitten, maar het leuke ook nog aan deze lipstick is dat die naar meloen/watermeloen ruikt de lipstick is te koop bij de Etos voor maar €1,99
een blush van €3 hoe goed zou die nou kunnen zijn, dat was de vraag die ik mezelf stelde toen ik deze blush in mijn hand had helaas lag er geen tester van & zat de verpakking zo goed dicht met plakband dat ik hem niet kon uit proberen maar eenmaal thuis merkte ik al snel dat die gewoon na een weeg alweer van m'n gezicht verdwenen was helaas.als laatste nam ik nog een nagellak mee, hoe kan het ook anders voor de prijs van €1,99 verwachte ik ook eigenlijk dezelfde kwaliteit als de lakjes van essence en thuis heb ik hem snel even op wat nagels gedaan en hij had inderdaad ook twee laagjes nodig zoals de meeste lakjes en de kleur fel roze vind ik persoonlijk wel heel erg leuk.

Hebben jullie iets van Miss Sporty in jullie collectie ?
Liefs, Amy

dinsdag 16 augustus 2011

Catrice; C02 Lavenderlicious


vandaag een review van een oud lakje van catrice, hij komt uit een oude limited edition namelijk; enter wonderland en dit lakje lag in de kortingsbakken bij de kruidvat en kocht ik het dus voor maar €0,75 dat is toch niks, ik had wel een aantal kleurtjes paars maar dit kleurtje nog niet dus uitproberen voor dat geld kon natuurlijk geen kwaad dus ik nam dit mooie kleurtje C02 Lavenderlicious mee.
ik vind de catrice lakjes altijd erg goed lakken, dus zo was het ook het geval bij dit lakje natuurlijk en normaal moet je ze wel 2 laagjes geven maar bij dit kleurtje hoefde dat niet eens hij dekte al goed gewoon na 1 laagje, voor de rest heb ik er niet veel over te zeggen want ik denk haast wel dat bijna iedereen weet hoe de catrice lakjes zijn, alleen is het jammer dat deze niet meer te koop is.

Liefs, Amy

maandag 15 augustus 2011

the reason

om eerlijk te zijn heb ik het alweer een beetje druk, zo ben ik dinsdag begonnen met trainen en donderdag avond ook weer wat heel veel spierpijn opgeleverd heeft, en dan altijd de dag waar veel mensen tegen op kijken is de grote trainingsdag voor het eerst in jaren ging ik er zonder tegenzin heen na bijna drie uur te hebben getraind was het tijd voor de lunch, daarna zouden wij met de selectie naar soort van park gaan fietsen om daar nog een aantal oefeningen te doen heerlijk fijn in de regen, tijdens een opdracht ben ik dus onderuit gegaan en heeft de spier in mijn linkerbovenbeen een gekke beweging gemaakt wat echt te veel pijn deed, eenmaal in het ziekenhuis zijn er foto's van gemaakt maar gelukkig is er niks gescheurd maar lopen als een eend lijk ik op het moment wel de beste in, ik baal echt zo erg dat het gebeurd is want woensdag hebben we de eerste oefenwedstrijden en meedoen dat zit er waarschijnlijk niet in, ik heb vandaag een aantal foto's van jullie van mij afgelopen dagen;

Naar de film op zondag middag & terug komen met een Unlimited card dus voor €19,- per maand onbeperkt naar de film.
naar de winkels gaan om ontbijt te gaan halen en uiteindelijk gewoon ontbijten bij de Hema
een roos gekregen van mijn lieve vriendje op de dag dat we alweer 23 maanden samen waren
McFlurry is en blijft lekker en dan vooral Rolo

Liefs, Amy

donderdag 11 augustus 2011

Essence Ballerina Backstage Shoplog

zelf had ik haast nog niet eens iets van de oude essence limited edition gezien maar des ondanks kwam ik van de week in de Kruidvat en zag dat ze nieuwe lijn ''Ballerina Backstage'' al te koop was, ik had hier een maandje terug wel iets over gelezen op een aantal blogs maar ik wist eigenlijk niet meer wanneer deze lijn nou uit kwam en volgens mij was ik in de kruidvat hier de eerste die er iets van kocht want alles zat gewoon echt nog goed dicht wat natuurlijk wel een stuk fijner is als je weet dat er niet met z'n handen al in heeft gezeten of iets, maar goed ik nam twee producten mee een lipgloss en een nagellak hoe kan het ook andersdeze gloss heeft een nieuw soort kwastje zoals je kunt zien wat op zich wel heel erg fijn werkt, het kleurtje is meer een nude kleurtje waar ik toch sneller naar toe grijp als ik een gloss koop of iets en dit kleurtje had ik eigenlijk nog niet, de verpakking vind ik echt super schattig echt iets wat bij een ballerina hoort vind ik persoonlijk, de kleur die ik gekocht heb is; 01 Wear Your Little Tutu en is te koop voor €1,79.voor het eerst dat ik niet erg te spreken ben van een essence, normaal dekken ze echt gewoon super goed na twee laagjes maar nu echt niet ik heb eerlijk gezegd het niet met 3 laagjes geprobeerd maar ik denk wel dat ze dan 100% dekken, op de foto lijkt het net wel of die helemaal gedekt is maar in het echt zag je mijn nagel er gewoon nog doorheen, dit is de kleur; 04 Do A Floating Piroutte en is te koop voor €1,79

Liefs, Amy

woensdag 10 augustus 2011

Shoplog Primark - 070811

toen ik een paar dagen geleden vertelde dat ik naar de Primark was geweest vroegen een aantal van jullie of ik mijn aankoopjes wilde laten zien & natuurlijk heb ik even wat foto's voor jullie gemaakt, als ik naar de Primark ga slaag ik er nooit in om met leuke kleding thuis te komen of schoenen meestal alleen maar met kleding maar deze keer kwam ik wel met drie kledingstukken thuis en een ketting, eerlijk gezegd vond ik het best wel druk en had ik niet al te veel zin om daar nou echt uren lang rond te lopen aangezien ik er niet ver vandaan woon zou ik er zo weer heen kunnen, maar ik zal jullie mijn aankoopjes laten zien;zoals je ziet is het niet heel erg bijzonder, zo was het Elmo & Cookie monster shirtje meer omdat ik helemaal weg ben van Elmo haha vraag me niet waarom maar het shirtje was ook maar €7 en blouses daar ben ik echt helemaal weg van deze koste maar €3 ik bedoel; hallo wat heb je aan kleding nou voor 3 euro niks toch, en als laatste nou ook soort van tuniekje, blouse achtig iets wat ik ook altijd leuk vind en deze was ook maar €5als laatste nog een ketting, ze hadden echt heel veel leuke kettingen maar ik heb al zoveel en draag het eerlijk gezegd nooit dus ik vond het een beetje zonden net zoals tassen, die hebben ze ook altijd genoeg bij de Primark maar ik heb al zoveel tassen dus ja, komen jullie wel eens bij de Primark?

Liefs, Amy

dinsdag 9 augustus 2011

The Body Shop; Love Etc.


gisteren kocht ik dit luchtje bij The Body Shop omdat ik nog een kortingsbon van 15% had en dit luchtje eigenlijk al een hele lange tijd wilde, om eerlijk te zijn eigenlijk al toen ik voor het eerst bij The Body Shop kwam dat is inmiddels al weer zo'n 2 jaar geleden maar ik weet eigenlijk niet waarom ik hem nooit gekocht heb, de verpakking alleen al vind ik persoonlijk super vrolijk omdat er zoveel hartjes opstaan in allerlei kleurtjes en het flesjes is gewoon vrij simpel.het luchtje is niet heel erg zoet, normaal heb ik altijd zoete parfums maar daarin tegen is deze parfum juist niet heel erg zoet het is juist wel een verfrissende parfum, het ruikt heel erg naar Vanile en Jasmijn en dus erg lekker voor de zomer maar ik zou hem zelf ook gewoon in het najaar dragen, het flesje dat ik kocht is 30 ML en kost €20 maar omdat ik korting had betaalde ik maar iets van €15 toch weer lekker meegenomen, hebben jullie een parfum van The Body Shop?

Liefs, Amy

maandag 8 augustus 2011

i just came to say hello

zaterdag heb ik mijn dag in Haarlem door gebracht om samen met mijn vriend langs zijn oma, opa & oma te gaan om onze vakantie foto's te laten zien en 's avonds zijn we naar Schiphol geweest omdat ik eigenlijk woensdag mijn opa & oma wil gaan ophalen maar aangezien ze al om kwart over 8 landen en wij een klein uurtje bij Schiphol vandaan wonen is dat allemaal wel een beetje vroeg dus besloten we om zaterdag gewoon even een kijkje te nemen op Schiphol, we hebben daar gewoon rond gelopen en gekeken hoe mensjes uit de oh zo bekende deuren kwamen en wie op ze stond te wachten en natuurlijk moest ik een bezoekje brengen aan de Starbucks na daar zo'n 2 uur te hebben gelopen zijn we maar weer richting huis gegaan.gisteren zijn we naar de Primark geweest ik ga der altijd heen met een instelling van; misschien deze keer dat ze wel leuke schoenen & kleding hebben maar nee ik kwam alleen maar weer thuis met 3 shirtjes en een ketting met een totaal bedrag van €18,- wat is dat nou voor geld? niks toch!
en vandaag mag ik het huis een beetje gaan schoonmaken aangezien de rest van het gezin op vakantie is voor twee weken en om dat te belonen ga ik vanmiddag met een vriendin even naar de binnenstad van Rotterdam, hoe zag jullie weekend eruit ?

Liefs, Amy

zaterdag 6 augustus 2011

Hema Scrub Gel

toen ik een tijdje geleden de scrub cream van de Hema kocht speciaal voor het gezicht wist ik totaal niet wat ik er van moest verwachten en tot mijn grote verbazing voor de prijs van geloof ik ongeveer €2,75 werkt het echt super goed elke keer na het gebruiken van deze scrub cream voelt mijn gezicht weer zo zacht aan en nu heb ik dus ook de scrub gel van de Hema voor het lichaam gekocht voor maar € 2,75 dus ben heel erg benieuwd of deze ook zo goed werkt
ik weet alleen niet of je deze scrub ook maar een keer in de week mag gebruiken ? zo stond het bij de scrub voor het gezicht er op dat je hem maar een keer in de week mag gebruiken dus als jullie het weten, let me know!

Liefs, Amy

vrijdag 5 augustus 2011

Letters To Juliet

Jullie krijgen langzaam maar zeker kennis te maken met mijn verslaving voor films zo liet ik een tijdje geleden al twee andere nieuwe dvd’s zien van mijn collectie en zo is vandaag letters to juliet aan de buurt een film die ik graag in de bioscoop al wilde zien maar daar eigenlijk niet de kans voor kreeg jammer genoeg tot ik terug kwam van de vakantie en deze in de kast met dvd’s zag liggen en naam me moeder liep te gillen ‘aah heb die gekocht mam? ‘ super blij zat ik ’s avonds gezellig in mijn eentje op mijn innie minnie kamertje deze film te kijken.De jonge Amerikaans Sophie geniet van een vakantie in het Italiaans Verona, de stad van Romeo and Juliet. Hier stuit ze op een vijftig jaar oude ‘’ letter to Juliet’’, een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Ze gaat op zoek naar de geliefden uit de brief. Maar ze kon niet vermoeden wat de zoektocht naar romantiek haar en de overige betrokkenen zou brengen ..

Het is echt weer zo’n other girly movie met heel veel liefde en toch nog een klein beetje humor, de films waar ik dus helemaal dol op ben en toch nog super blij ben dat ik deze film heb gezien ik zou hem zo nog een keer kunnen kijken als ik wil want het is voor mij geen film die snel in de verveling slaat gelukkig

Liefs, Amy

donderdag 4 augustus 2011

Believe in what we feel inside

ik begin ze steeds meer leuk te gaan vinden, horloges ze worden steeds groter en dus meer een eye catcher zo wil ik echt al heel lang een horloge van guess deze hebben jullie in deze post kunnen zien. maar gewoon omdat die simpel weg wel €200 is wijk ik er steeds weer vanaf maar ik vind hem gewoon echt prachtig daarom gaf ik opa en oma de opdracht om er een uit canada mee te nemen uit Canada omdat ze daar een stuk goedkoper zijn en hopelijk komen ze daar volgende week woensdag mee aan op Schiphol maar zo liep ik gisteren tegen dit horloge aan, met een super leuke witte band toen ik hem zag dacht ik; die moet ik gewoon hebben naast wit waren ze er ook in het roze en grijs maar ik ging voor wit.ik vind hem echt super gaaf en nee het is geen horloge voor €200 maar ik kocht dit horloge gewoon voor €5 bij de kruidvat, dat is toch gewoon geen geld voor een horloge dus ik ben er echt super blij mee en tot de tijd dat me opa en oma terug komen is dit wel een mooie vervanger en daarna zal ik hem ook nog gewoon dragen, wat denken jullie hot or not ?

Liefs, Amy

woensdag 3 augustus 2011

Essence - 01 Back To The 50's

Red Lips, je gaat het steeds meer zien en bij de meeste mensen staat het nog geweldig ook, maar om het nou zelf te gaan dragen dat durfde ik echt niet met knal red lips over straat te gaan.
toen ik een tijdje geleden bij de Kruidvat kwam zag ik dat er bij de 50's Girls Reloaded ook een red lipstick in de collectie zat en voor €2 nam ik hem mee om gewoon een keertje uit te proberen voor dat geld kon het wel als ik het niet leuk zou vinden, nou dan niet dan bewaar ik hem wel of weet ik veel wat ik er mee zou doen.
toen ik voor het eerst in de spiegel keek dacht ik wooow dat is rood, ik had echt verwacht dat het er niet uit zou zien maar achteraf nu gezien valt het echt hartstikke mee gelukkig en vind ik het best nog wel een klein beetje leuk staan, alleen er mee over straat dat gaat denk ik niet zo snel gebeuren gewoon om de reacties van mensen te zien & horen misschien ga ik het eerst maar gewoon een paar keer thuis dragen en wie weet daarna durf ik er wel mee over straat, maar de lipstick weg gooien dat gaat zeker niet gebeuren!

Liefs, Amy

Glamour - Augustus 2011

De Glamour, wie kent het bekende blad niet ? iedereen denk ik wel zelf schaf ik het blad bijna elke maand wel aan, niet alleen omdat ik weg ben van magazines maar gewoon omdat het wel een van de leukste bladen van Nederland is vind ik persoonlijk zelf, en het natuurlijk ook nog eens leuk als er een cadeautje bij zit wat er nog al wel vaak genoeg bij zit zo zit er deze maand een cd bij Jenny Lane ik had er nog nooit van gehoord maar ik heb het cd’tje met de 3 nummers gelijk geluisterd en ik moet het eerlijk toegeven, het klinkt niet slecht.
ja inderdaad je ziet het goed als je nu een abonnement neemt op de Glamour krijg je een gratis Herôme-Set met 21 kleurtjes ter waarde van €160 er gratis bij, ik wil zelf al heel graag alweer een abonnement op een magazine zo had ik toen ik wat jonger was een abonnement op de Tina en keek ik elke zaterdag er weer naar uit als de Tina door de brievenbus zou vallen, ik twijfel nu heel erg tussen de Cosmogirl en Glamour maar aangezien ik ouder wordt en toch steeds meer de neiging heb om de Glamour te kopen in plaats van de Cosmogirl wordt het misschien wel gewoon de Glamour, het enigste wat ik nu nog moet doen is .. paps en mams heel lief aankijken.

Liefs, Amy