zondag 16 oktober 2011

Shoplog; 14 Oktober 2011

Een paar daagjes weg gaan betekent dat ik vaak nog even wat dingetjes moet halen in de winkel, zoals wattenschijfjes om mijn make-up te verwijderen. Dit keer kwam ik met iets meer spullen thuis omdat mijn moeder in de kortingsbakken stond te grabbelen en er spulletjes uithaalde die ik misschien wel wilde hebben. Echt super lief dat ik die dingen van haar kreeg.
Zo lag de oude limited edition van Essence Natvent Urista in de kortingsbakken en alles was maar voor €1, echt super goedkoop dus. Er lag gewoon van alles zoveel! Ook nog nagellakjes, maar daar had ik zoveel slechts over gelezen dat ik die maar heb laten liggen. Wel kreeg ik de blush stain die ik op veel beautyblogs voorbij heb zien komen. Ook kreeg ik een oogschaduw in de kleur 02 Mother Earth Is Watching You, echt een super mooie kleur met heel veel glinsters erin. Omdat de nagellakjes tegen vielen kreeg ik nog Nail Fashion Stickers die ik altijd al eens uit wilde proberen. Die in het normale assortiment van Essence zitten vallen me altijd tegen, maar deze vond ik echt super leuk. Al deze dingetjes kosten maar €1 omdat het natuurlijk een oude limited edition is.
Ik heb ook nog een nieuwe Compact Powder van Catrice gekregen, omdat mijn huidige powder van Sephora toch een beetje tegen valt. Ik heb hem denk ik in een te lichte kleur genomen, maar die kan ik dus weer goed bewaren voor de zomer. Deze Compact Powder heb ik al eerder gehad en vond ik echt super fijn, daarom heb ik hem opnieuw meegenomen voor €3,99.
Natuurlijk heb ik ook wat dingen zelf moeten betalen. Zo wilde ik graag een nieuw handig make-up tasje die ik mee kan nemen als ik bijvoorbeeld op vakantie ga. Deze heb ik bij de hema gevonden voor €5,95. Hij is wel een beetje aan de dure kant, maar de kleinere make-up tasjes zijn net weer te klein. Verder kocht ik nog wat wattenschijfjes & wattenstaafjes die ik in mijn toilettas wil doen.

Liefs, Amy

4 opmerkingen:

  1. wat een leuk toilettasje! Ik heb die poeder ook. Geloof dat ik maar snel naar de kortingsbakken moet, haha.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief dat je die mooie spulletjes kreeg. De blushstain is echt supermooi, alleen die van mij zat kapot in de verpakking *baal* misschien maar even de kortingsbakken bij onze kruitvat checken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die poeder van Catrice lijkt me best fijn! Leuk artikel. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had ook poeder van Sephora, vond hem wel fijn. Daarna was het op, maar wou niet zoveel betalen.. dus kocht die van catrice.. Maar die was echt binnen no-time op.. En dekt ook niet zo heel erg mooi. Dus bij de laatste 3 voor 10 actie bij sephora toch maar weer 3 poeders gekocht :D

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen